Det dansk-ungarske opgør

Nu da den hjemlige sæson er i fuld sving og det svigende nederlag i Champions League til cyprioterne fra Keravnos Strovolou er kommet lidt på afstand, er det nu på tide at tage imod ungarske BC Egis Körmend på hjemmebane onsdag d. 23 oktober i Bears’ første kamp i denne sæsons FIBA Europe Cup.

Körmend er blevet spået som det stærkeste hold i Bears’ gruppe, som også tæller finske Kataja og polske Legia Warszawa, med en stærk international profil med de tre amerikanere Jordon Varnado, Frank Turner og Travis Taylor i spidsen. Det ungarske mandskab er især kendt for deres intensitet i forsvaret, deres atletiske kunnen og deres reboundspil – det er især på disse fronter, Bears’ ikke må lade sig kue.

Bears’ egne styrker i både forsvarsspil og angreb med høj intensitet og tempo lover masser af spænding og drama, når de to hold tørner sammen. Head Coach Steffen Wich mener, at der er gode chancer, hvis vores Bjørne bevarer fokus på banen og spiller deres spil – noget der til tider manglede i sidste opgør mod Keravnos.

Dette opgør fungerer også som det første mod indfrielsen af den internationale succes, Bears har arbejdet hårdt for i tidligere sæsoner, så der er blevet set masser af video af modstanderen og trænet hårdt, så vi kan få vendt snuderne mod international succes igen i denne sæson.

Tip-off er på onsdag kl. 18.30 i Vejlby-Risskov Hallen. Billetter kan købes på https://billet.bakkenbears.com/

 

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 
02 maj 2024

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 

Det er første kamp i finaleserien, og for 22. år i træk er vi...
Drama om at blive vores finalemodstander
01 maj 2024

Drama om at blive vores finalemodstander

Horsens har lige fået kåret både årets træner og årets spiller i Basketligaen. Næstved...
Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
NEWS ARCHIVE