BEARS I SEMIFINALE EFTER GYSER

Bakken Bears kvalificerede sig tirsdag aften til semifinalerne i FIBA Europe Cup efter et nederlag på 86-80 på udebane mod franske ESSM Le Portel. De danske mestre vandt den første kamp 76-62, og dermed fik Bears den samlede sejr. Men det var efter en gyser, eftersom Bears reducerede til 78-64 med blot fire sekunder igen af den ordinære tid. Derefter måtte de to hold ud i fem minutters spilletid, som Bears chokstartede ved at scorede de første otte point.

Bears kom bagud 44-33 ved halvlegspausen og starten på tredje periode så ud til at blive katastrofal, da Le Portel kom foran med 23 point – og dermed ni samlet – i en helt fyldt hal i Nordfrankrig, hvor 3500 tilskuere sang sig igennem hele kampen.

DeVaughn Akoon-Purcell blev topscorer med 19 point, mens danske Darko Jukic scorede 18 og var helt afgørende i overtiden, hvor han scorede ti point. Jaye Crockett scorede 16 point og tog vanvittige 17 rebounds.

Semifinalerne spilles den 11. og 18. april og Bears møder vinderen af onsdagens kamp mellem Avellino fra Italien og Juventus fra Litauen. Italienerne er favoritter efter uafgjort i den første kamp i Litauen.