Nyhedsarkiv | Bakken Bears henter Chris Ortiz

Bakken Bears henter Chris Ortiz

Oprettet d.

Chris Ortiz – en 26-årig, 203 cm høj power forward – skal spille for Bakken Bears I sæsonen 2019/20. Ortiz har spillet college-basketball for Kent State og i sin professionelle karriere er det blevet til ophold i Cypern og Finland, mens han hver sommer har spillet i Puerto Ricos liga. De seneste to sæsoner har han spillet i den finske Korisliiga – først hos Lapuan Korikobrat og dernæst i Helsinki Seagulls. I sæsonen 2018/19 scorede han 15,4 point og tog 6,2 rebounds i hovedstadsklubben.

’Ortiz er et rigtig fint supplement til vores store folk Ryan Evans og Michel Diouf, idet han kan spille sammen med begge de to andre, hvilket giver god fleksibilitet. Vi har især bemærket, at Ortiz – udover at være en alsidig spiller – skyder rigtig gode procenter, også bag trepointslinjen,’ siger sportsdirektør Michael Piloz.

Chris Ortiz ser frem til en spændende sæson: ’Jeg glæder mig meget til en succesfuld sæson. Min plan er at hjælpe holdet med at vinde så mange kampe som vi kan – jeg ser også frem til en god atmosfære, hvor alle hjælper alle. Jeg ved klubben har en meget succesfuld baggrund så jeg vil medbringe min vindermentalitet bidrage til titlerne. Som alle andre vil jeg vinde – og have det sjovt, mens jeg gør det,’ siger Chris Ortiz.

Ortiz forventes til Danmark midt i den kommende uge og tilslutter sig en Bearstrup, der nu består af 13 spillere. Ortiz er den anden nye udenlandske profil efter David Efianayi.

 

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by