Nyhedsarkiv | BEARS FLYTTER POTENTIEL SEMIFINALE TIL NRGI ARENA

BEARS FLYTTER POTENTIEL SEMIFINALE TIL NRGI ARENA

Oprettet d.

En af Bakken Bears’ hjemmekampe i en evt. semifinaleserie vil blive afviklet i NRGi Arena. Målet er en stor event.

For lige knap to år siden flyttede Bakken Bears sine kampe fra NRGi Arena til Vejlby-Risskov Hallen, men nu vender Danmarks mest vindende basketball-klub tilbage til byens største indendørsarena. I første omgang er Bakken Bears og Aarhus Elite blevet enige om at afvikle en semifinalekamp i Arenaen, såfremt bjørnene formår at kvalificerer sig til denne.

– Vi arbejder hårdt på at få flere arrangementer i NRGi Park & Arena og gøre det til en fornuftig forretning for os. Derfor er det også kun glædeligt, at vi er blevet enige med Bakken Bears om en aftale, der forhåbentligt er starten på et længerevarende og tæt samarbejde. Bakken Bears er et af fyrtårnene i aarhusiansk elitesport, og vi ser gerne, at Aarhus også kan opleve basketball på højeste niveau i de rammer, vi kan tilbyde, udtaler Jacob Nielsen, adm. direktør i Aarhus Elite.

Bakken Bears glæder sig til at fylde NRGi Arena, såfremt holdet kvalificerer sig til semifinalen.

– Aarhus Elite tog kontakt til os for at høre, om vi kunne være interesserede i at spille en kamp i Arenaen. Vilkårene, vi er blevet præsenteret for, er fornuftige, og under forudsætning af at vi kvalificerer os til semifinalen, ser vi frem til at lave en fed event i Arenaen og fylde den med tilskuere. Kampen kan give en forsmag på, hvordan et længerevarende samarbejde kan strikkes sammen. Det ligger ikke i kortene, at vi flytter permanent ud i Arenaen, men hensigten er, at vi gerne vil spille flere kampe i hallen – eksempelvis vores europæiske kampe, siger sportsdirektør Michael Piloz.

I NRGi Park & Arena hilser man Bakken Bears’ comeback velkomment.

– Vi har haft en god dialog med Bakken Bears og begge parter har vist stor interesse for at indgå et samarbejde. Vi glæder os til igen at have Bakken Bears som kunde, og vi vil gøre vores ypperste for at give Bakken Bears og de tilskuere, der forhåbentlig kommer til at fylde hallen, en god oplevelse, udtaler Hanne Bisbo Stadsgaard, arrangementschef i NRGi Park & Arena.
 

Såfremt Bakken Bears kvalificerer sig til semifinalen, vil kampen i NRGI Arena blive spillet i perioden 9. – 23. april 2015.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by