Nyhedsarkiv | Bears henter landsholdsspiller tilbage

Bears henter landsholdsspiller tilbage

Oprettet d.

I sommer forlod Adama Darboe Bakken Bears for at prøve lykken i belgiske Spirou Charleroi. Nu er Darboe tilbage i Aarhus på en aftale, der foreløbigt gælder resten af sæsonen, men med en fælles intention om forlængelse.

Adama Darboe, der spillede i Bakken Bears fra 2016 til sommeren 2020, har i sit ophold i Belgien ikke spillet en officiel kamp, eftersom starten på den belgiske liga blev udskudt som følge af udbredelsen af Corona-virus i landet.

’Jeg er sindssyg glad for, at det kunne lykkes at komme hjem. Det har været en rigtig god og sund oplevelse at være i Belgien, men nu ser jeg virkelig frem til at spille i Bakken Bears igen’, siger den danske landsholdsspiller.

’Da vi opdagede, at det var muligt at lave en aftale med Adama, gik det stærkt. Adama er en stærk spiller, vellidt i hele organisationen, særdeles rutineret og har lært, hvad det kræver for at vinde’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Adama Darboe tiltræder med øjeblikkelig virkning, hvilket i praksis betyder, at han først skal afgive en negativ Corona-test. Bakken Bears har i øjeblikket suspenderet al træning som følge af at otte spillere er testet positiv for Corona-virus.

Adama Darboe har spillet 197 kampe for Bakken Bears, har scoret 1576 point og sat 318 trepointscoringer.

Bakken Bears spiller næste gang søndag den 8. november, når BMS Herlev Wolfpack gæster Vejlby-Risskov Hallen.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by