Nyhedsarkiv | Bears tager overlegen sejr mod London Lions

Bears tager overlegen sejr mod London Lions

Oprettet d.

Bakken Bears vinder 105-88 over London Lions i en kamp, hvor det blot var et spørgsmål om sejrens størrelse.

For første gang i mange måneder var der igen adgang for tilskuere i Vejlby-Risskov Hallen, da Bakken Bears tog imod løverne fra London i en træningskamp. Men på trods af at der ikke var det store på spil for de to hold, fik hjemmepublikum bestemt valuta for pengene til dagens kamp.
Det var et meget motiveret Bears-hold, som mødte op i dag. De startede kampen med bulder og brag, hvilket resulterede i en føring på 57-38 ved halvleg. Bjørnene fortsatte de gode takter i 3. quarter, hvor de sluttede med at føre med hele 28 point.
 
Comeback til DeVaughn
DeVaughn Akoon-Purcell gjorde comeback i Bears-trøjen, hvilket selvfølgelig vakte stor begejstring blandt de fremmødte Bears-fans. Den hjemvendte bjørnesøn skulle bruge et par skud på at komme i gang, men da han først havde skudt sig varm, så han sig ikke tilbage. Han forkælede publikum med hele 23 point – herunder en masse 3’ere og et rigtigt power-dunk.
 
QJ Peterson blev topscorer
QJ Peterson leverede også en rigtig flot indsats i dagens kamp. Han lavede blandt andet 8 point i de sidste to minutter af 3. quarter og endte med at blive dagens topscorer med 26 point. I fjerde og sidste quarter løftede Bears lidt på speederen, hvilket endte ud en hjemmesejr på 105-88.
Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by