Nyhedsarkiv | BEARS TIL STÆRK TURNERING I GOTHA

BEARS TIL STÆRK TURNERING I GOTHA

Oprettet d.

Bears til stærk turnering i Gotha i midten af september. Bl.a. Telekom Basket Bonn fra den bedste tyske række, BBL, deltager.

For tredje sæson i træk deltager Bakken Bears i en stærk turnering i tyske Gotha. Hjemmeklubben BIG Gotha, der spiller i den næstbedste tyske række, er godt bakket op af bryggeriet Oettinger og har ambitioner om at blive stærke nok til at rykke op i den bedste tyske række, BBL.

Netop i BBL spillede S. Oliver Basket fra Wurtzburg i den seneste sæson. Her blev klubben nr. 17 og rykkede ned i Pro A, men ambitionen er en oprykning i første forsøg. Wurtzburg har allerede nu seks amerikanske spillere på kontrakt.

Turneringens sidste deltager er allerede i BBL. Det drejer sig om Telekom Basket Bonn, der i sidste sæson blev nr. 5 i BBL. I playoffs tabte Bonn i kvartfinalerne (2-3) imod Oldenburg.

Bakken Bears drager til Tyskland allerede torsdag den 11. september. Turneringen starter lørdag den 13., hvor Bears møder Gotha, mens de to øvrige hold mødes i den anden semifinale. Søndag spiller de to vindere finale, mens de to tabere mødes i bronzekampen.

I sidste sæsons turnering tabte Bears 84-91 til Vechta (der i sidste sæson spillede i BBL), mens det søndag blev til nederlag imod Jena efter omkamp. I begge kampe var Bears foran med få minutter tilbage.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by