Nyhedsarkiv | Bears uden tilskuere fredag

Bears uden tilskuere fredag

Oprettet d.

Bakken Bears spiller uden tilskuere

Som alle andre har vi fulgt den eskalerede situation omkring spredningen af Covid-19. I lyset af de skærpede udmeldinger har vi besluttet, at fredagens kamp mod Horsens IC spilles uden tilskuere og samarbejdspartnere.

I forvejen ville kapaciteten være skåret betragteligt ned for at leve op til anbefalingerne om maksimalt at samle 1000 personer. Vi kan ikke på forsvarlig vis afvikle kampen og samtidig leve op til anbefalingerne om afstand mellem publikum, etc. Primært ønsker vi ikke at tage ansvaret for at nogle af vores kunder pådrager sig smitte i forbindelse med en kamp i Vejlby-Risskov Hallen, sekundært har vi et ansvar overfor vores spillere i forhold til at minimere risikoen for smitte.

Vi håber på jeres forståelse for den højst alvorlige og usædvanlige situation, og ser frem til snarest muligt igen at byde jer velkommen i Vejlby-Risskov Hallen.

Alle billetkøbere vil få refunderet deres køb. Beløbet føres automatisk tilbage til alle, der har købt via betalingskort eller mobile pay. Hvis du har spørgsmål i den anledning, er du velkommen til at henvende dig til Anders Amby, an@bakkenbears.com

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by