BLIV SPONSOR

STYRK DIN FORRETNING MED BAKKEN BEARS

Kom i kontakt med vores sponsor- og netværksafdeling

Bakken Bears bygger på godt 60 års basketballhistorie i Aarhus og har i alt hentet 9 pokalsejre og 15 danmarksmesterskaber hjem.

Bakken Bears drives i dag som en professionel virksomhed, hvor størstedelen af klubbens indtægter kommer fra samarbejdspartnere, der bakker op om klubben og nyder godt af det stærke erhvervsnetværk, der de senere år er bygget op om basketballspillet.
Netværket gør det muligt at investere i udviklingen og rekrutteringen af de talentfulde spillere, så vi år efter år kan være med i toppen.

Vi vil være med, når det danske mesterskab afgøres og vi vil prøve kræfter med de bedste udenlandske hold i de interenationale turneringer. Vi vil vise, at dansk basketball kan gøre sig gældende internationalt og vi vil sætte overliggeren højere år for år.
Vi forsøger hele tiden, at gøre tingene på en ny måde og tage nye initiativer. Om det er en kamp i Jyske Bank BOXEN i Herning eller sponsorture til topbasketball i Europa, så tænker vi vores samarbejdspartnere ind, så de bliver centrale aktører i arrangementerne.

I Vejlby-Risskov Hallen trækker vi ofte fulde huse og vi forsøger løbende at forstærke indsatsen med tiltag, som skal gøre det til en endnu sjovere oplevelse, at være tilskuer til hjemmekampene, både til gavn for holdets præsentationer på banen og for samarbejdspartnerne udenfor banen.

Vi nærmer os 200 samarbejdspartnere, der alle på hver deres måde bidrager til Bakken Bears og til hinandens succes, i et af byens stærkeste erhvervsnetværk.

Vi vil rigtig gerne indlemme flere samarbejdspartnere i kredsen – til gavn for både nye og eksisterende i netværket og naturligvis for Bakken Bears. Så meld din virksomhed ind i kampen og lad os skabe værdi for hinanden.

Kom i kontakt med vores sponsor- og netværksafdeling

EXCLUSIVE PARTNERS

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by