2016-01-10

REFERAT

Det var de to mest vindende hold på herresiden – det var top mod bund.
Og det var en kamp, hvor hjemmeholdet skulle forsøge at vinde tilbage til de gamle dyder – forsvaret og reboundspillet!!
Dette var på ingen måde en kamp med fokus på forsvaret – begge hold brugte primært energien i angrebet – og det var på alle måder en kamp med svingende præstationer.
Fra starten lignede det en kamp mellem drenge (SISU) og mænd (Bakken Bears) – men det skulle vise sig ikke at holde stik. SISU spillede bestemt deres chance og var på ingen måde (måske lige på nær de første 5 minutter) kyst af et mandskab fra Bakken Bears på hjemmebane.
Hjemmeholdet starter godt og koncentreret i begge ender af banen og bringer sig i fuld kontrol foran med 19-8 (af disse havde Darko Jukic alene 12 point). Men efter et par udskiftninger efter 7 minutter overtog SISU fuldstændig scenen og sluttede med en scoring i sidste sekund og bragte sig foran 19-20.
Den korte pause var god ved Bakken Bears, der igen trådte på speederen og 6½ minut inde i anden periode havde hjemmeholdet igen sikret sig et solidt forspring (efter et run på 10-1) på 32-21. Og herefter var der aldrig tvivl om vinderen. Eneste egentlige usædvanlige var sådan set, at Bakken Bears midt i perioden gik i zone.
I de sidste minutter af halvlegen kom også Jacob Meller på banen – og holdene kan gå til pause med Bakken Bears foran 53-31 (vinder altså perioden 34-11). Mon ikke pausen skulle anvendes til at få selvtillid og koncentration ind i hovedet på de af Bearsspillerne, der ikke havde vist sig fra deres bedste side i de første 20 minutter.
Da spillet igen blev sat i gang var til nogle rodede minutter fra begge mandskaber. Dog skal begge hold roses for trods alt at fortsætte med gode angreb og spændende scoringer. Ikke mindst de to ”små” spillere fra SISU – Devin Cherry (188cm) og August Haas (185 cm) voldte hjemmeholdet store kvaler uden at SISU dog fik hentet ind på Bakken Bears – perioden sluttede med hjemmeholdet foran med 78-57.
I fjerde periode fik både Thomas Lærke og Chris Christoffersen vist gode takter – og begge kom ind i kampen med solide præstationer i angrebet (nej – forsvaret var fortsat ikke eksisterende for begge hold).
Generelt synes det, at SISU bestemt ikke skal have lov til i Vejlby Risskov Hallen at score 86 point – dette er IKKE godkendt – og giver uden tvivl coachteamet noget at arbejde med de kommende dage frem mod næste weekends pokalfinale mod HIC.
Der var fortsat flere rigtig flotte scoringer fra Bakken Bears – og altså også stor ros til SISU for at spille deres spil og kæmpe for sagen.
Ikke mindst var det super at se Mathias Thibault får lidt af et gennembrud med 4 stk 3-points-scoringer – i det hele taget er Bakken Bears meget afhængige af deres skud fra distancen. I dag blev det til 18 ud af 35 forsøg – imponerende.
Kampen sluttede med en imponerende score – ikke mindre end 113-86 til Bakken Bears.
For SISU var de mest scorende Devin Cherry med 31 point, Frederik Rungby med 20 point og August Haas med 17 point.
Hos hjemmeholdet scorede Darko Jukic 18 point, Sebastian Aaris 14, Carles Bivia 14, Morten Sahlertz og Mathias Nielsen begge 12 point.
Og reboundstatistikken siger 33 til Bakken Bears og 24 til SISU
Næste kamp er allerede onsdag ude mod Belfius Mons fra Belgien – og så gælder det pokalfinalen lørdag den 16. januar i Horsens – mod Horsens (skynd dig at købe billet – der er kun få tilbage).
29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE