2016-10-26

Bears tabte – vel som forventet – på udebane mod det græske tophold Aris, men det var en kamp med flere ansigter end det 16-point-nederlag det blev til.

Første periode startede tæt og Bears var med til 6-6, men herefter stod der Aris på resten af perioden. Grækerne vandt første periode 31-14 og det så virkelig tungt ud for bjørnene. Aris løb let point i kurven uden Bears gav det fornødne modspil.

I anden periode truede det græske hjemmehold med definitivt at knække kampen, men Bears holdt hjemmeholdet indenfor overskuelig afstand og i slutningen af perioden kom unge Sylvester Berg ind og scorede ni point i træk. Det gav Bears periodesejren med et enkelt point, men dog stadig føring til Aris på 56-40.

Efter halvlegspausen fik Bears rigtig godt fat forsvarsmæssigt, og Aris scorede blot otte point i tredje periode og herefter to point i de første seks minutter af fjerde periode. Bjørnene fik skåret den græske føring til blot at være på fem point (66-61), men et misset layup og efterfølgende fastbreakscoring af grækerne afgjorde kampen. Aris begyndte at score igen og for Bears blev det ‘ring ud’.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell, der scorede 14 point, som han supplerede med ni rebounds. Generelt havde Bears fint styr på reboundspillet og udeholdet tog ti rebounds flere end grækerne. Desværre blev det til 21 turnovers til aarhusianerne.

Næste opgave er fredagens pokalkamp på udebane mod BK Amager, mens næste kamp i Basketball Champions League er tirsdag i Ceres Arena mod AS Monaco.

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie
26 nov 2023

Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie

Vi fortsætter med at se på historien frem mod pokalbragene søndag 3. december. Når...
NEWS ARCHIVE