2016-11-27

Bears vinder trods hård modstand

Bakken Bears fik en hårdt tilkæmpet sejr over SISU i søndagens kamp i Basketligaen. Dermed fik Bears sin syvende sejr i otte kampe, og er lige i hælene af Horsens IC, der er ubesejret efter otte kampe.
SISU startede bedst og holdets fem første angreb med afslutninger førte til 14 point – fire trepoinscoringer og to straffekast, mens Bears i samme periode blot scorede ni point. Bjørnene fik dog steppet intensiteten op forsvarsmæssigt og holdt SISU fra at score i godt tre minutter, hvor Bears scorede ni point, heraf et dunk af Mike Gesell. Første periode sluttede med en Bearsføring på 22-18.
Bears fortsatte i starten af anden periode, og Nicolai Iversen fik sat sin anden trepointscoring – ud af fire i kampen – til 27-20, men så gik udeholdet i stå. SISU scorede otte point i træk. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage og SISU førte senere 37-36 inden Bears scorede ti point i træk. Bears sluttede første halvleg med en føring på 50-40.
Også i tredje periode var der runs på 9-10 point. Fra udeholdsføring på 53-40 scorede SISU ni point i træk og senere nåede Gentofteholdet foran 63-60, hvorefter Bears topscorer i sidste sæson Michel Diouf måtte udgå med en ankelskade. Anfører Iversen satte dog endnu en trepointscoring til udligning, hvor DeVaughn Akoon-Purcell satte endnu en til føring til Bears. SISU fortsatte dog med at bide fra sig og var blot bagud 73-70 inden de sidste ti minutter.
SISU holdt Bears indenfor rimelig afstand til 74-80, men et 7-0 run til Bears afgjorde tingene. Selvom SISU sluttede bedst af blev kampens afslutning aldrig helt spændende.
Mest scorede for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell med 20 point, mens Nicolai Iversen og Kristjan Kitsing scorede 16 hver. SISUs Kyle Dranginis havde noget så sjældent som en triple-double – 18 point, 12 assists og 10 rebounds. Mest scorende for SISU var Anders Haas med 25 point.
Næste opgave for Bears er allerede tirsdag, hvor holdet møder Banvit på udebane i Tyrkiet, mens det gælder en Basketligakamp i Vejlby-Risskov Hallen torsdag, når Næstved kommer på besøg.

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne
16 maj 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne

Bakken Bears bragte sig torsdag foran 3-0 i finaleserien i Basketligaen, med en sejr...
Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears
16 maj 2024

Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears

Bakken Bears har indgået et samarbejde med verdens største sportstøjsmærke, Nike. Det sker som...
Street Festival & finale #3 torsdag
15 maj 2024

Street Festival & finale #3 torsdag

Bakken Bears har et fremragende udgangspunkt før torsdagens tredje hjemmekamp i Basketligaens finaler. Bjørnene...
NEWS ARCHIVE