2016-11-27

Bears vinder trods hård modstand

Bakken Bears fik en hårdt tilkæmpet sejr over SISU i søndagens kamp i Basketligaen. Dermed fik Bears sin syvende sejr i otte kampe, og er lige i hælene af Horsens IC, der er ubesejret efter otte kampe.
SISU startede bedst og holdets fem første angreb med afslutninger førte til 14 point – fire trepoinscoringer og to straffekast, mens Bears i samme periode blot scorede ni point. Bjørnene fik dog steppet intensiteten op forsvarsmæssigt og holdt SISU fra at score i godt tre minutter, hvor Bears scorede ni point, heraf et dunk af Mike Gesell. Første periode sluttede med en Bearsføring på 22-18.
Bears fortsatte i starten af anden periode, og Nicolai Iversen fik sat sin anden trepointscoring – ud af fire i kampen – til 27-20, men så gik udeholdet i stå. SISU scorede otte point i træk. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage og SISU førte senere 37-36 inden Bears scorede ti point i træk. Bears sluttede første halvleg med en føring på 50-40.
Også i tredje periode var der runs på 9-10 point. Fra udeholdsføring på 53-40 scorede SISU ni point i træk og senere nåede Gentofteholdet foran 63-60, hvorefter Bears topscorer i sidste sæson Michel Diouf måtte udgå med en ankelskade. Anfører Iversen satte dog endnu en trepointscoring til udligning, hvor DeVaughn Akoon-Purcell satte endnu en til føring til Bears. SISU fortsatte dog med at bide fra sig og var blot bagud 73-70 inden de sidste ti minutter.
SISU holdt Bears indenfor rimelig afstand til 74-80, men et 7-0 run til Bears afgjorde tingene. Selvom SISU sluttede bedst af blev kampens afslutning aldrig helt spændende.
Mest scorede for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell med 20 point, mens Nicolai Iversen og Kristjan Kitsing scorede 16 hver. SISUs Kyle Dranginis havde noget så sjældent som en triple-double – 18 point, 12 assists og 10 rebounds. Mest scorende for SISU var Anders Haas med 25 point.
Næste opgave for Bears er allerede tirsdag, hvor holdet møder Banvit på udebane i Tyrkiet, mens det gælder en Basketligakamp i Vejlby-Risskov Hallen torsdag, når Næstved kommer på besøg.

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE