2016-12-08

RABBITS HOLDT PÅ 41 POINT!

Bakken Bears holdt Svendborg Rabbits på uhørte 41 point, da holdene torsdag mødtes i Basketligaen. Kun i en af de fire perioder scorede Rabbits mere end 10 point og den tredjemest scorende kanin scorede blot fem point. Bears vandt 75-41.

Det var med let nervøse anelser, at Bears mødte frem i Svendborg Idrætscenter blot to dage efter at have lukket 114 point ind i Tjekkiet. Bears stillede igen op uden Michel Diouf, og Kristjan Kitsing var heller ikke med – han er ude med en rygskade. Men basketball er et forunderligt spil, Bears startede som lyn og torden og bragte sig foran 20-2! Først da der manglede godt 30 sekunder af første periode scorede kaninerne deres første field goal, og Rabbits sluttede med at score de sidste fire point i første periode og fortsatte med de første fire i anden periode inden en velspillende Nicolai Iversen stoppede blødningen med en treer.

I resten af anden periode fulgtes holdene ad med en Bearsføring på omkring ti point, og anden periode sluttede 32-21. I tredje periode satte DeVaughn Akoon-Purcell tryk på kedlerne og scorede otte af bjørnenes første ti point imod et Rabbitshold, der stadig ikke kunne score. Midt i tredje periode havde Bakken Bears bragt sig foran 40-23! Cameron Jones’ treer i slutningen af periode reducerede Bearsføringen til 48-31!

Rabbits scorede fire hurtige point i fjerde periode, men fra 50-35 scorede Bears 13 point i træk og det afgjorde reelt kampen. I de sidste seks minutter kom de unge spillere ind fra begge hold, og det slap Bears bedst fra. Sylvester Berg scorede ni point i et stretch som Bears vandt 21-6!

DeVaughn Akoon-Purcell noterede sig for 23 point, som han supplerede med 10 rebounds, mens Adama Darboe scorede 11 point. Nicolai Iversen noterede sig for en double-double med 10 point og 11 rebounds, mens Mike Gesell scorede 10 point og havde 6 rebounds. Chris Christoffersen spillede en strålende forsvarskamp og tog otte rebounds. For Rabbits scorede Cameron Jones 17 point, mens Antonio Porta scorede otte.

Bears havde reboundspillet som fokusområde og vandt den kamp med hele 21 overskydende (54-33).

Næste kamp for Bears er allerede på søndag, når Horsens IC lægger gulv til et brag af en pokalsemifinale.

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE