2016-12-11

 BEARS UDE AF POKALTURNERINGEN

Det blev et nederlag af allersnævreste slags, da Horsens IC og Bakken Bears tørnede sammen i søndagens pokalsemifinale. HIC vandt 90-89 og kvalificerede sig dermed til finalen mod enten Næstved eller Hørsholm.

Semifinalen startede ellers med en 7-0 føring til Bears, men det var også det eneste udeholdet var med i første halvleg. Horsens IC pressede Bearsspillerne, og aarhusianerne havde ikke svar på tiltale. Horsens IC indhentede Bears ved 7-7 og nåede endda foran 19-13 inden Bears fik reduceret en smule. 21-17 efter ti minutter. I anden periode startede HIC med et 7-0 run og nåede endda foran med 23 point (54-31) i slutningen af anden periode. 55-36 ved halvlegspausen.

Det lykkes HIC at holde føringen midt ind i tredje periode, men herfra går Bears på et imponerende flot run. Fra 68-50 til hjemmeholdet scorer Bears 13 af de næste 16 point og med et par treere i det sidste minut af perioden og et layup af dagens fødselar Krisjan Kitsing har Bears reduceret til 74-71.

HIC starter med at score fjerde periodes første syv point, men igen kommer Bears igen. Mike Gesell rammer en treer, så HIC-føringen blot er på et enkelt point (84-85), men Adama Darboe scorer fem point, så Bears faktisk bringer sig foran for første gang siden første periode. Desværre ville Lawrence Alexander det anderledes og et layup og et straffekast, mens Bears kvitterede med en turnover og et brændt skud – sejr til HIC på 90-89.

Topscorer for Bears var Mike Gesell med 22 point, mens Thomas Lærke og Michel Diouf hver scorede 18. DeVaughn Akoon-Purcell supplerede med 14 point. For HIC scorede Vedran Borovcanin 20 point, mens Lawrence Alexander scorede 18.

Næste kamp for Bears er allerede tirsdag, hvor BC Aris venter i Basketball Champions League. Tip off kl. 18.30 i Ceres Arena.

Frustrerende tæt på, siger Sommer
30 nov 2022

Frustrerende tæt på, siger Sommer

Der blev spillet i et hektisk tempo, da Bakken Bears onsdag led et snævert...
Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League
28 nov 2022

Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League

Et af Europas varmeste hold venter Bakken Bears i Basketball Champions League (BCL) onsdag...
Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus
22 nov 2022

Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus

Næstved er alene i front af Basketligaen, efter sydsjællænderne afviste et kæmpe comeback fra...
Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved
20 nov 2022

Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved

Bakken Bears kommer til at spille om førstepladsen i Basketligaen tirsdag på hjemmebane mod...
NEWS ARCHIVE