2017-01-14

Bears fik fat i forsvaret mod Hørsholm

Efter et nederlag til SISU og to nederlag i Basketball Champions League, kom Bakken Bears tilbage på sporet mod Hørsholm 79ers. I de seneste træninger har fokus været på forsvaret og i tre af de fire perioder blev der leveret i den ende.

Bakken Bears kom flyvende ud af starthuller og fire forskellige spillere ramte i alt hele fem trepointscoringer i første periode. Bears pressede udeholdet godt, og holdt 79ers på blot 14 point. Det hjalp naturligvis ikke udeholdet af Mikael Vincents måtte sætte sig skadet ud efter blot et par minutters spil.

Føringen på 27-14 efter ti minutter blev med et super run øget til 41-17 midt i anden periode efter noget af det bedste Bearsspil længe. Udeholdets topscorer Marvin Dominique, der slet ikke var kommet på tavlen på dette tidspunkt fik langsomt men sikkert spillet sig ind i kampen og med ham fulgte resten af udeholdet, så Bears-føringen ved halvleg var begrænset til at være på 19 point – bl.a skaffet efter en buzzer beater næsten fra midten af Bears-topscorer Kristjan Kitsing.

Tredje og fjerde periode var helt lige. Intensiteten dalede og selvom Bears igen ramte fem trepointscoringer i tredje periode var forsvaret slet ikke på niveau med første halvlegs. Jyles Smith leverede den bedste præstationen af en enkelt spiller i en enkelt periode, da han scorede 14 point i tredje periode. Igen afsluttedes perioden af en treer af Kitsing, der i alt scorede 19 point.

I fjerde periode var der længere mellem scoringerne. For Bears var Keane Thomann godt spillende, mens Asbjørn Midtgaard udmærkede sig for udeholdet. Facit blev en sikker Bearssejr på 90-71 og dermed 12. sejr i 14 kampe.

Mest scorende for Bears var Kristjan Kitsing, der scorede 19 point, mens DeVaughn Akoon-Purcell scorede 16. For 79ers scorede Jyles Smith 20 point, mens Mathias Bæk og Marvin Dominique scorede 12 hver.

 

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE