2017-01-25

Flot debut til Williamson – nederlag mod Banvit

Det blev til et nederlag i den sidste kamp i gruppespillet i Basketball Champions League. Bears tabte til det tyrkiske storhold Banvit i en kamp, der var afgjort allerede i første periode.

Tyrkerne bragte sig foran 10-0 og senere 17-2 og så handlede det ikke så meget om at finde vinderen, men mere om at få spillet til at glide. Det lykkedes aldrig rigtigt for Bears i første periode, som Banvit vandt 23-8.

I anden periode startede Bears fint og hjemmeholdet skar den tyrkiske føring til at være på 8 point (30-22), men en tyrkisk time out fik rettet op på tingenes tilstand og den spænding der var på vej ind i kampen blev elimineret med syv ubesvarede point af Banvit. Tyrkerne førte 46-26 ved halvlegspausen.

Den nye bjørn, John Williamson, fik en rigtig fin debut med 21 point, men heller ikke han kunne forhindre Bears i at blive hægtet af. Heldigvis for hjemmeholdet blev anden halvleg mere lige end de første 20 minutter havde været, men det blev ved en kosmetisk reducering af scoren, da Bears vandt fjerde periode efter virkelig godt angrebsspil af Thomas Lærke. Lærke sluttede på 17 point, alle scoret efter halvlegspausen.

Banvit slutter puljen på andenpladsen og er kvalificeret blandt de otte hold, der kvalificerer sig direkte til anden runde af playoffs i Basketball Champions League. Bears kan koncentrere sig om den danske Basketliga, der fortsætter med et topopgør på torsdag i Horsens.

 

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie
26 nov 2023

Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie

Vi fortsætter med at se på historien frem mod pokalbragene søndag 3. december. Når...
Black Week i Bears Shop og på billetter
24 nov 2023

Black Week i Bears Shop og på billetter

I uge 47 er der Black Week hos Bakken Bears, hvor vi lancerer et...
NEWS ARCHIVE