2017-02-02

Knebent nederlag i Forum Horsens

Det blev til nederlag da Bakken Bears torsdag gæstede Forum Horsens, hvor de forsvarende pokalmestre vandt 74-69 i en kamp, der var intens, men ikke specielt velspillet. Første halvleg var lige, men i tredje periode fik Bears slet ikke greb om tingene og selvom holdet dækkede fint zoneforsvar i fjerde periode og holdt HIC på 11 point, var skudprocenterne og flowet i angrebet slet ikke til sejr.

Horsens IC fører med sejren Basketligaen med 17 sejre og 2 nederlag, men Bears har 13 sejre og 3 nederlag. Hvis Bears skal holde trip med topholdet kræver det en sejr i tirsdagens udekamp i Randers.

Mest scorende for Bears var Mike Gesell (15 point), mens Adama Darboe scorede 12, ligesom DeVaughn Akoon-Purcell, der supplerede med 8 rebounds.For HIC scorede Lawrence Alexander 19 point.

Bears skød 26% på 3ere (9/34) og 45% på 2ere (15/33) – noget under vanlig standard. HICs tilsvarende procenter var bedre, om end kun marginalt.

Malurt af bægeret var at netop som coach Wich konstaterede, at det med undtagelse af langtidsskadede Michel Diouf var et komplet Bearshold, røg der endnu en brik ud af ligningen, idet John Williamson efter blot godt et minut på banen blev tacklet og vrikkede om på anklen.

Spotlight: Ryan Evans
28 mar 2023

Spotlight: Ryan Evans

Torsdag fejrer vi en stor profil i Bakkens historie. I den seneste hjemmekamp spillede...
Hyldest og drama venter
27 mar 2023

Hyldest og drama venter

Torsdag aften får Bakken Bears' hjemmepublikum muligheden for at hylde de nyslåede pokalvindere på...
Bakken Bears er pokalmestre 2023!
25 mar 2023

Bakken Bears er pokalmestre 2023!

Foran det største pokalpublikum i flere år sikrede Bakken Bears sig lørdag sin 14....
Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
NEWS ARCHIVE