2017-03-20

NY PLAYOFFS-REKORD

Bakken Bears vandt den første kvartfinalekamp imod et Stevnsgadehold, der manglede holdets topscorer David Champagnie. Bears afgjorde kampen i første periode der blev vundet 28-5, og derfra var det kun derudad – sejr på 117-60! Sejren var den største playoffssejr til Bears nogensinde.

Det var med Mike Gesell og Thomas Lærke i hopla at Bears tog hul på slutspillet. Thomas Lærke ramte hele fem trepointscoringer og Mike Gesell scorede otte point og så var Bears foran 23-1! Filip Rajovic var ene mand om at score i første periode – han nåede fem, mens Bears-duoen Gesell og Lærke blev suppleret af John Williamson, der scorede fem point i sit comeback.

Stevnsgade åbnede med at score de første fire point, men så scorede Bears 19 point i træk og Bears var foran 47-9! Stevnsgade kæmpede bravt og vandt også resten af anden periode, men savnet af topscorer Champagnie var for stort. Bears gik i tredje periode på et 21-0 run og i fjerde periode sluttede Stevnsgade med at ramme trepointscoringer i holdets sidste fem angreb! Således scorede udeholdet 26 point i sidste periode.

Sejren på 57 point var den største i klubbens playoffshistorie og overgik den hidtidige rekord fra 1999 med fire point – dengang også over Stevnsgade.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell, der satte 19 point på tavlen, mens Eric Palm scorede 16 point. For Stevnsgade scorede Rajovic 22 point.

Kamp to spilles fredag kl. 19.00 i Nørrebrohallen, mens kamp tre spilles mandag i Vejlby-Risskov Hallen.