2017-09-24

SEJR PÅ UDEBANE – SVÆR RETURKAMP VENTER

Bakken Bears vandt 80-78 på udebane mod Donar Groningen, men der venter en særdeles svær hjemmekamp tirsdag i Vejlby-Risskov Hallen. Bears spillede en fremragende første halvleg, og var på et tidspunkt foran med 20 point (45-25), men Donar fik kæmpet sig tilbage og kunne have vundet kampen til sidst.

Det var to helt forskellige halvlege. Adama Darboe startede blændende og fik ene mand (scoringsmæssigt i hvert fald) bragt Bears foran 8-3. Efter 5½ minut var bjørnene foran 19-7 og hollænderne så allerede på det tidspunkt trætte ud efter en anstrengende tur hjem fra Litauen. Bears førte med ni point (16-25) efter første periode, og det gode spil blev ført med ind i anden periode. Bears fortsatte med at trykke hollænderne og otte point i træk bragte føringen op på 45-25 inden Donar sluttede bedst af med et 10-6 run. 51-35 ved halvlegspausen.

Udebanebjørnene var egentlig fint med i tredje periode, selvom hollænderne skruede op for det aggressive spil og Bears havde svært ved at holde sig oven på i kampen. Det blev kun til periodesejr til Donar på 18-15. I fjerde periode gik Bears til gengæld helt i stå angrebsmæssigt. De første knap seks minutter scorede Bears kun tre point, mens Donar scorede 14 – og pludselig var de danske mestre blot foran 69-67. En straffekastscoring af Akoon-Purcell og et trepointspil af Crockett gav dog lidt luft og resten af kampen blev en taktisk affære, hvor ingen af holdene for alvor ville risikere noget med tanke på at der resterer endnu 40 minutter i Aarhus tirsdag og at scoren for de to kampe lægges sammen.

DeVaughn Akoon-Purcell var mest scorende for Bears med 22 point, mens Jaye Crockett og Michel Diouf hver scorede 14. De to spillere supplerede med hhv 7 og 16 rebounds. For Donar scorede Brandyn Corry 15 point, mens hele seks spillere scorede enten 9 eller 10 point.

Returopgøret spilles tirsdag kl. 18.30 i Vejlby-Risskov Hallen.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE