2017-10-28

HØRSHOLM VINDER I AARHUS

Hørsholm fortsatte deres fine sæsonstart med en sejr i Aarhus, da Bakken Bears blev slået 89-81. Bears var ellers foran ved halvlegspausen, men nordsjællænderne var klart bedst i kampens anden halvdel. Matt Bonds scorede hele 20 point i anden halvleg og sluttede i alt på 34 point.

Bears startede ellers frisk ud og var foran 4-0 og senere 12-5, men Ty Sabin og Matt Bonds var første periodes bedste spillere og Hørsholm slog fint tilbage. De scorede hhv 8 og 7 point, mens Bears havde spredt scoringerne bedre ud – hele fem spillere havde sat 4 point på tavlen til Bearsføring på 24-21. I anden periode fortsatte de to amerikanske Hørsholmspillere, og de blev suppleret af Nikolaj Bank, der scorede syv point i perioden. For Bears kom Doug Wiggins i gang med syv point. De to fulgtes ad i de første otte minutter af anden periode inden Bears sluttede bedst og holdet førte følgelig 48-43 ved pausen.

Tredje periode var domineret af ustoppelige Bonds og Sabin, der samlet scorede 23 ud af 25 Hørsholm-point. Udover at Bears havde virkelig svært ved at stoppe de to Hørsholmprofiler, var der også problemer i angrebsenden, hvor der blot blev sat 19 point i kurven. Føringerne skiftede i det meste af perioden, men i starten af fjerde periode scorede udeholdet ni point i træk til føring på 77-69. Matt Bonds førte stadig an i scoringerne, suppleret af Asbjørn Nerlov. Bears’ angrebsspil var præget af enkeltmandspræstationer og missede skud, mens Hørsholm effektivt tog sig af reboundsene. Bears fik ikke lukket hullet, og Hørsholm førte hele perioden med mellem fem og ni point.

Mest scorende for Hørsholm var Matt Bonds (34 point), mens Ty Sabin scorede 26. For Bears scorede DeVaughn Akoon-Purcell, Tony Bishop og Jaye Crockett hver 12 point.

Med sejren fastholder Hørsholm tredjepladsen med otte point efter seks kampe, mens Bears er på femtepladsen med fire point efter tre kampe.

Næste opgave for Hørsholm er tirsdag, hvor holdet gæster Stevnsgade, mens Bears spiller igen i Basketligaen den 19. november, når Randers kommer på besøg.

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE