2018-01-06

Bakken Bears avancerede til tredjepladsen i Basketligaen efter en sejr lørdag over Wolfpack. Bakken Bears vandt 112-74 og fik dermed sæsonens tredje sejr i lige så mange kampe over Wolfpack.

Københavnerne scorede kampens første fire point inden Bakken Bears gik på et 17-0 run. Wolfpack fik et par scoringer i kurven, inden Thomas Lærke sluttede perioden stærkt af med to treere. 28-14 efter første periode. Anden periode blev mere lige, men stadig med Bears i førersædet – der var ingen tvivl om at udeholdet ville tage de to point med til Aarhus. Michel Diouf tog godt fra i Bearsenden, og hans forsvar på Wolfpack-profilen Durell Vinson var noget bedre end det Bears formåede i onsdagens kamp mellem de to hold.

Efter en føring på 57-35 ved pausen, gik spændingen i Bearsomklædningsrummet mest på om kadencen ville falde på samme måde som den gjorde i onsdagens kamp. Vinson startede med at score point, men Bears fulgte op med 11 point i træk, blandt et par imponerende dunk af Jaye Crockett og Darko Jukic. Bears førte 85-52 efter tre perioder og fortsatte med at give gas også i kampens sidste fjerdedel.

Mest imponerende var det næsten, at hele otte Bearsspillere scorede ni point eller flere. Flest scorede Thomas Lærke med 19, mens Darko Jukic satte 15 point på tavlen. Tony Bishop scorede 12 og supplerede med 9 rebounds. For Wolfpack scorede Durell Vinson 24 point og han også ydermere 17 rebounds! Edgaras Stanionis scorede 17 point.

Bakken Bears fik sejr nummer otte i 10 kampe og hægtede sig dermed på Hørsholm, der ligger nummer to med lige så mange point, men for to kampe yderligere. Hørsholm er dog bedst indbyrdes og dermed placeret over Bears i tabellen. Der er langt op til Horsens IC på førstepladsen – HIC har vundet 13 sejre i 14 kampe.

Bjørnenes næste opgave er onsdag, når vicemestrene fra Montenegro, KK Mornar Bar kommer på besøg i Aarhus. Næste ligaopgør er næste søndag, når Bears skal spille i Randers, der ligger på ligaens femteplads med seks sejre.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE