2018-02-17

TREDJE SEJR PÅ FIRE DAGE

Bakken Bears fik den tredje sejr på fire dage, da Randers Cimbria blev besejret 100-82 efter en kamp, hvor Bears var foran med omkring 15 point i det meste af anden halvleg. DeVaughn Akoon-Purcell, der havde siddet over i fredagens sejr over Stevnsgade, blev topscorer med 23 point. Deuce Bell scorede 32 for Cimbria.

Med sejren rykker Bears fra på ligaens andenplads. Bjørnene har 13 sejre i 16 kampe, mens Hørsholm på tredjepladsen har 11 sejre efter 18 opgør. Horsens IC er løbet fra de øvrige hold med 16 sejre i 18 kampe. Randers Cimbria ser ud til at slutte på femtepladsen, hvor holdet er placeret øjeblikkeligt med otte sejre i 18 kampe. Cimbria har fire point op til Næstved og fire ned til Svendborg.

I første periode lykkedes det Bears at slå et lille hul med syv point i træk til 25-16, og selvom Cimbria fik reduceret til 26-27 i starten af anden periode holdt Bears trykket. Et 19-3 run gav en imponerende føring på 46-29. Resten af perioden forløb udramatisk med Deuce Bello i gæsternes hovedrolle. Der blev til gengæld en smule dramatik da perioden sluttede. Et par af spillerne på gæsteholdet følte sig snydt for en fejl og efterfølgende brok medførte en teknisk fejl på vej ud af banen.

Fra tredje periodes start begyndte det at se ud som om det var et træt Bearshold, der løb på banen. Randers kom bedst ud af starthullerne og fik hurtigt reduceret til en Bears-føring på otte og senere syv point, men et par minutter uden scoring fra gæsternes side fik bragt Bears-føringen tilbage på 15 point. Bears førte 75-61 efter tredje periode.

Kampen fik sit endelige knæk midt i fjerde periode, da først Nicolai Iversen og siden DeVauhn Akoon-Purcell ramte en treer og i resten af kampen blev der udvekslet scoringer. Keane Thomann scorede de sidste seks point for hjemmeholdet, der kort før tid nåede et trecifret pointtal og vandt 100-82.

Udover Akoon-Purcells 23 point blev Jaye Crockett mest scorende med 17 point, mens Adama Darboe scorede 15. For Cimbria supplerede en velspillende Devon Thomas (11 point) og Kyndahl Hill (10 point) Deuce Bello som mest scorende.

Bears spiller igen søndag, når Hørsholm gæster Aarhus, mens Randers nu har pause frem til den 1. marts, hvor Stevnsgade gæster Kronjylland.

 

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
NEWS ARCHIVE