2018-12-30

BJØRNENE BESEJRER TEAM FOG NÆSTVED

”Vi leverede en fremragende forsvarsindsats, og det gav basis for sejren i en kamp, hvor vi manglede flow i angrebet”. Sådan indrammer Bakken Bears’ tekniske coach, Jakob Freil, den sidste kamp i 2018, da Bakken Bears vandt 79-67 i en næsten fyldt Arena Næstved. Med sejren over Team Fog Næstved cementerer Bakken Bears sin position øverst i Basketligaen med 12 sejre i 13 kampe. HIC har på andenpladsen 11 sejre i 14 kampe, mens Svendborg Rabbits er nummer tre med ni sejre i 12 kampe.

Eftermiddagens kamp imod Team FOG Næstved blev indledt i et for bjørnene, ukarakteristisk lavt tempo og det var da også Team FOG Næstved, der bragte sig foran 4-0. Bjørnene missede flere frie 3-points skud inden Michel Diouf fik åbnet for holdets pointhøst efter to et halvt minut. Team FOG Næstved havde midlertidigt også svært ved at få bolden helt ned igennem ringen, hvilket var tydeligst da sydsjællændernes nye spiller, Jordan Sessions, forsøgte sig med et lay-up i starten af første periode. Bolden snurrede halvanden runde på indersiden af ringen inden den besluttede sig for at hoppe op igen og ned i hænderne på Michel Diouf som stod og ventede på rebounden. Begge hold havde svært ved at sænke scoringerne og derfor sluttede første periode med en 15-13 føring til århusianerne.

I 2. periode kom der lidt mere gang i scoringen. Anført af en velskydende Ryan Martin, bragte bjørnene sig foran med 8 point midt i perioden. Næstved hang dog på og ved halvleg var Bears føring reduceret til en enkelt scoring, 38-35. Ryan Martin noterede sig i 2. periode for 10 point. Det viste sig at blive englænderens eneste point i kampen.

I starten af 3. periode byttede de to hold scoringer indtil stilling 47-47. Herefter skruede bjørnene op for tempoet og de kunne gå ind til 4. periode med en 9 points føring, 58-49. Føringen blev udbygget i begyndelsen af 4. periode og da bjørnene bragte sig foran med 69-53, så det lignede at kampen var ovre. Næstved reducerede dog føringen til 7 point, inden bjørnene igen trak fra. Efter Tobin Carberry havde ramt seks straffekast i træk, satte Tylor Ongwae de sidste 2 point på tavlen, da han udførte kampens første dunk med 9 sekunder tilbage.

Bakken Bears starter 2019 med to udebanekampe imod Svendborg Rabbits d. 3/1 og i lokalopgøret imod EBAA d. 4/1 i Vejlby-Risskov Hallen.

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE