2019-03-27

Bakken Bears kom rigtig fornuftigt ud til dagens svære udekamp mod tyske s.Oliver Würzburg. De danske mestre vandt det første opgør i Vejlby-Risskov Hallen med blot et enkelt point, så der var i den grad lagt op til spænding. Bjørnene kom bedst ud med en føring på 4-0 og seks 6-2 i det indledende minutter. De danske mestre virkede klart mest veloplagte med flest rebounds og bedste skudprocenter. Det tyske hjemmehold kunne derfor kigge op på scorertavlen og indse de hårde fakta med en stilling på 9-19 med seks minutter spillet af første periode. Tyskerne har dog vist sine kvaliteter gennem hele turneringen inklusiv den første kamp i Vejlby-Risskov Hallen. Hjemmeholdet fandt de samme takter frem mod slutningen af første periode og hentede dermed en smule ind på Bakken Bears. Danskerne var dog forsat i førersædet med en stilling på 23-27 efter første periode.

Tyske Würzburg tog det lille momentum med ind til indledningen af anden periode og bragte sig op på 29-31. Det lignede unægtelig, at dagens kamp skulle blive lige så tæt som den første. Aarhusianerne havde store vanskeligheder med at følge op på det gode scoringsprocenter fra første periode. Der blev ikke længere spillet tålmodigt angrebsspil, og afslutninger kom alt for tidligt. Head coach Steffen Wich foretog derfor holdets første timeout. Stillingen var helt lige ved 33-33 halvvejs inde i anden periode. Lige lidt hjalp det dog i de efterfølgende minutter, hvor tyskerne bragte sig foran efter flere brændte Bears-afslutninger og turnovers. En skidt anden periode for Bakken Bears gav en score på 24-9 i tyskernes favør, og det gav en pausestilling på 47-36.

De danske mestre kom desværre skidt ud efter pausen, hvor de tyske værter fortsatte ufortrødent. Danskerne havde stadig problemer med at finde hinanden i angrebsspillet. Det opbyggende spil gik alt for langsomt. Det var uden det vante og karakteristiske tempo fra Bjørnenes side. Det var et tydeligt frustreret Bakken Bears-mandskab, der ledte efter løsningerne.

De danske mestre kom bedre ud til fjerde periode ved at score de tre første point. Det var dog fortsat et stort bjerg, som holdet skulle bestige, hvis de skulle gå videre til semifinalerne. Med fem minutter tilbage af kampen var Bakken Bears bagud med 14 point. Ikke en umulig opgave, men der var brug for et mindre mirakel med fire minutter tilbage af kampen. Miraklet udeblev desværre for de danske mestre, og dette års europæiske eventyr slutter med et nederlag på 86-70 til tyske s.Oliver Würzburg.

Frustrerende tæt på, siger Sommer
30 nov 2022

Frustrerende tæt på, siger Sommer

Der blev spillet i et hektisk tempo, da Bakken Bears onsdag led et snævert...
Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League
28 nov 2022

Brandvarm modstander venter Bears i Basketball Champions League

Et af Europas varmeste hold venter Bakken Bears i Basketball Champions League (BCL) onsdag...
Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus
22 nov 2022

Næstved tager fronten i Basketligaen efter dramatisk sejr over Bakken Bears i Aarhus

Næstved er alene i front af Basketligaen, efter sydsjællænderne afviste et kæmpe comeback fra...
Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved
20 nov 2022

Sejr på Sjælland sender os i topkamp tirsdag mod Næstved

Bakken Bears kommer til at spille om førstepladsen i Basketligaen tirsdag på hjemmebane mod...
NEWS ARCHIVE