2019-09-17

BEARS VINDER PÅ CYPERN

Efter en virkelig stærk første halvleg (52-32) fik Bakken Bears sejren på 95-86 over Keravnos Strovolou Basketball. Nu venter en spændende returkamp i Aarhus.

‘Tak for gæstfriheden til Keravnos og Cypern. Vi spillede en meget inspireret første halvleg, men vi manglede lidt i tredje periode. Vi ser frem til en meget spændende kamp i Aarhus. Vi scorede ikke helt nok i dag – med det tempo vi spiller med, skulle vi gerne score mere,’ sagde head coach Steffen Wich efter kampen.

Bears kom blæsende fra start og nåede foran med 10 point allerede midtvejs i første periode. Bears har et bredt hold, og det blev til fulde bevist. Allerede i første periode havde otte spillere scoret, og Bears var foran 28-12!

Også i anden periode havde Bears kontrol og føringen nåede foran med 22 point (43-21) midtvejs i perioden. Føringen ved pausen var på 52-32.

Den føring øgede Ryan Evans til 54-32 inden Keravnos fik gang i 3-pointskuddene. Hjemmeholdet var 6/9 bag treeren i tredje periode, og det var stærkt medvirkende til et flot comeback. Det blev til 20 point på de første fem minutter af perioden og føringen var skåret til blot at være på ni point efter tredje periode (63-72).

I fjerde periode nåede Bearsføringen helt ned på blot at være på fem point, men en fornuftig afslutning sikrede sejren på 95-86 efter et Darko Jukic tip til allersidst.

Jukic blev mest scorende med 17 p, mens Thomas Lærke scorede 16 p. Michel Diouf fik hældt 13 point i kurven.

Der var også stærke præstationer fra andre spillere. I alt otte Bearsspillere scorede mindst 8 point, og dermed beviste bjørnene sig som bredere end deres cypriotiske modstandere, hvor fem mand stod for 76 af de 86 point.

Specielt noteres Adama Darboes 9 assists, Ryan Evans 8 rebounds og Jonathan Galloways debut i professionel basketball, ide than noteredes for 11 point og 7 rebounds på knap 11 minutters spilletid.

Returkampen er fredag kl 18:30 i Vejlby-Risskov Hallen

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE