2020-01-13

NEDERLAG I FØRSTE AKT

Tre gange på 13 dage lægger Arena Randers gulv til opgør mellem Randers Cimbria og Bakken Bears, og mandagens første opgør blev vundet af Randers Cimbria, der sejrede 81-80 efter en gyser. Et katastrofalt tredje quarter blev dyrt for Bears, for hvem det var sæsonens andet nederlag i Basketligaen. De to hold mødes igen på fredag, når det semifinalerne i pokalturneringen.

Det var en utrolig tempofyldt affære, og Bears var skarpest i de første ti minutter, som udeholdet vandt 26-18. To hurtige fejl af Michel Diouf gav spilletid til Jonathan Galloway, der imponerede under kurven. 26 point i første quarter er naturligvis godkendt, men 12 i anden periode er bestemt ikke godt nok, hvis man vil være med i toppen af Basketligaen. Det gled nu heller ikke for et Cimbriahold, hvor de to store spillere Jonathan Jeanne og Brantley Bynum var dominerende. Bears førte 38-33 ved pausen.

Det fine forsvar i de to første periode blev afløst af horribelt forsvarsspil i tredje periode, hvor Cimbria scorede hele 31 point imod bjørnenes 15. Men bedst som Cimbria var foran med 13 point (75-62) med knap fire minutter igen kom Bears i gang med at ramme. 11 point af Nimrod Hilliard og 5 af Ryan Evans fik næsten bragt Bears tilbage i kampen, men Hilliards treer med 0,6 sekunder igen var ikke nok – og Cimbria kunne til stor jubel for en fyldt hal i Arena Randers lade sig hylde som vindere i topopgøret i Basketligaen.

Bears, der var uden en skadet Adama Darboe og Chris Ortiz, der ikke spillede pga. udlændingereglerne, tabte på trods af at holdet havde 16 afslutninger mere end hjemmeholdet (Bears 30/80, Cimbria 29/64). Der skal altså arbejdes med scoringsprocenterne inden næste opgør fredag.

Nimrod Hilliard blev topscorer med 21 point (6/9 på treeren), mens Tylor Ongwae scorede 19 (5/7 på treeren). Jonathan Galloway scorede 10 point og tog 10 rebounds.

For Randers Cimbria scorede Brantley Bynum 25 point, som han supplerede med ni rebounds, mens Jonathan Jeanne scorede 20, tog 12 rebounds og havde fire blocks. Josh Fortune blev noteret for 15 point.

 

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE