Nyhedsarkiv | Darko Jukic forlænger

Darko Jukic forlænger

Oprettet d.

Bakken Bears’ danske profil, Darko Jukic, har forlænget sin kontrakt med Bakken Bears. Der er tale om en aftale, der holder Jukic i Aarhus i de kommende to sæsoner.

’Først og fremmest er jeg glad for at blive i klubben og i en så velfungerende organisation. Klubbens voksende ambitioner og sult passer mig rigtig godt og jeg er blevet for at være med til at lave endnu mere historie. Første opgave bliver Champions League kvalifikationen’, siger Darko Jukic i forbindelse med forlængelsen af aftalen.

’Det har været en prioritet for os, at holde på kernen af holdet og med aftalen med Darko må vi sige at det er lykkedes. Målet er, at det vil være en fordel med en høj grad af kontinuitet når vi åbner sæsonen med kvalifikationskampe til Basketball Champions League’, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Darko Jukic har, bortset fra en sæson i Slovenien, spillet i Bakken Bears siden 2015. Jukic har spillet 156 kampe i Bearsuniformen og scoret 1741 point.

I den forgangne sæson snittede Jukic 10,0 point, 3,8 rebounds og 3,3 assists i Basketligaen. I FIBA Europe Cup scorede han 9,9 point og supplerede med 4,8 rebounds og havde 3,9 assists.

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by