Nyhedsarkiv | ENDNU ET TALENT FORTSÆTTER HOS BEARS

ENDNU ET TALENT FORTSÆTTER HOS BEARS

Oprettet d.

20-årige Aladdin Barakeh fortsætter hos Bakken Bears i de kommende to sæsoner. Den 194 cm høje guard flirtede med at få sit gennembrud for Bears, og nåede at starte inde i flere kampe, inden en brækket ankel smadrede den anden halvdel af sæsonen.
 

Aladdin er i disse dage i gang med at afslutte sin studentereksamen, og ved hjælp af Bakken Bears’ netværk af samarbejdspartnere er det lykkedes at finde et arbejde, hvor han fortsat kan prioritere basketballtræningen.

Aladdin glæder sig til at fortsætte hos Bakken Bears: ”Jeg er meget beæret over, at en så professionel organisation som Bakken har lyst til beholde mig. Jeg frem til et nyt samarbejde med en nye træner og nye holdkammerater. Derudover vil jeg gerne sige tusind tak til de mennesker, der har hjulpet mig med at finde et arbejde.”

Aladdin Barakeh har været igennem Bakken Bears talentakademi (ESAA og EBAA), og har i den forgangne sæson spillet både i Basketligaen og i 1. division.

Sportsdirektør Michael Piloz glæder sig over at Aladdin Barakeh har dedikeret sin fremtid til Bears: ”Det er en prioritet for os at bidrage til at udvikle talenter, og vi ser selvfølgelig gerne, at nogle af dem bryder igennem på Bearsholdet. Det mener vi Aladdin har fine chancer for.”

Bears har følgende spillere på plads til den kommende sæson: Morten Sahlertz, Nicolai Iversen, Chris Christoffersen, Thomas Lærke, Jacob Meller, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Aladdin Barakeh samt Mikkel Plannthin (der kommer fra Svendborg).

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by