Nyhedsarkiv | Fem unge i Bearstruppen

Fem unge i Bearstruppen

Oprettet d.

I sæsonen 2016/17 vil fem unge drenge udgøre en værsentlig del af Bakken Bears-truppen. De fem vil træne med Bearsholdet og have dobbeltlicens, så de kan spille på Bearsholdet og samtidig på farmerholdet i 1. division, EBAA.

Kristoffer Løwenstein, der er opvokset i Skovbakkens ungdomsafdeling, er den ældste og mest erfarne af de fem. Den 22-årige guard fik sin debut i efteråret 2012 og har spillet 71 kampe.

Mathias Thibault er den anden erfarne af de to. Thibault fik sin basketballopvækst i Solrød inden han i 2013 kom til Aarhus for at blive en del af talentakademiet EBAA. Den 19-årige guard har spillet 21 kampe i Bearsuniformen.

Sylvester Berg, der ligesom Løwenstein er opvokset i Skovbakken, spiller sin anden sæson i Bearstrøjen. Berg, der er forward, er lige blevet 18 år, men er alligevel noteret for 23 optrædener i Bearstrøjen. Han deltager ved sommeren U-18 EM i Makedonien.

David Kristensen er ny i Bearstrøjen. Den i Viby-uddannede forward trænede med Bearsholdet i efteråret 2015 i forbindelse med skader og andet fravær i truppen, men har ikke fået debut for Bears. Kristensen er blot 17 år og også med i U-18-landsholdstruppen.

Den eneste helt nye mand er Marius Sørensen, der har fået sin basketballopdragelse i BMI. Den 18-årige guard har – som de fire ovenfor nævnte – været en del af EBAA og skal bruge starten på sæsonen til at vænne sig til tempoet og fysikken i Basketligaen.

Med de fem spillere har Bears en trup bestående af flg. spillere:

Guards: Adama Darboe, Thomas Lærke, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Marius Sørensen

Forwards: Nicolai Iversen, Morten Sahlertz, Dwayne Benjamin, Sylvester Berg, David Kristensen

Centere: Chris Christoffersen, Keane Thomann, Michel Diouf

Der forventes tilføjet yderligere to spillere inden kampsæsonen starter i slutningen af september.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by