Nyhedsarkiv | First Hotel Atlantic er ny samarbejdspartner i Bakken Bears

First Hotel Atlantic er ny samarbejdspartner i Bakken Bears

Oprettet d.

First Hotel Atlantic har tegnet et Grizzly sponsorat i Bakken Bears for at give gode oplevelser til medarbejdere, kunder samt skabe nye forretningsmæssige relationer.

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Sofie Robdrup, Direktør i First Hotel Atlantic:

Vi er glade for, at have indgået et samarbejde med Bakken Bears. Vi forventer at indgå i et netværk der hjælper hinanden og glæder os til at få muligheden for, at vise alle medlemmer, at First Hotel Atlantic er blevet et top moderne 4-stjernet hotel med en fantastisk beliggenhed.

Vi glæder os til at lære en masse professionelle mennesker at kende samt få nogle gode oplevelser med dem i netværket og til kampene.

Om First Hotel Atlantic:

First Hotel Atlantic ligger centralt i Århus ved vandet, overfor det nye hovedbibliotek Dokk1 og er det ideelle valg for både fritids- og forretningsrejsende. First Hotel Atlantic tilbyder ny renoverede værelser med store skriveborde med masser af plads til at arbejde samt store lækre luksussenge med stik til mobilopladning lige ved sengebordet, samt et 32” LED fladskærms-tv. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper såsom enkeltværelse, dobbeltværelse, superior og suiter. Alle værelser har balkon og hver etage har sin egen farveordning.

I Århus er der mange muligheder for at opleve kunst og kultur i koncertsale, gallerier og på museer, herunder ARoS Kunstmuseum, Den Gamle By frilandsmuseum og Moesgaard Museum.

Læs mere på www.firsthotels.com

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by