thomas_laerke-w420

Games | 2015-11-07

Bakken Bears vs. Horsens IC

Referat

HIC GIVER BEARS FØRSTE NEDERLAG
I lørdagens kamp i Jyske Bank BOXEN gav Horsens IC Bakken Bears sæsonens første nederlag efter otte sejre i træk (i alt i alle turneringer). Horsens IC vandt 92-81 efter en kamp, der var mere tæt end resultatet lyder.

Horsens IC kom bedst fra start, og de første 5 minutter førte de gulklædte med 2-3-4 point, men midt i perioden tjekkede Chris Christoffersen ind, og den lange bornholmer var med til at vende kampens forløb. Christoffersen scorede otte point i første periode – i øvrigt ligesom Darko Jukic og Michel Diouf. Bears nåede foran 27-22 efter ti minutters spil.

Anden periode startede HIC med et 10-2 run efter bl.a Marquis Addison havde stemlet ind i kampen. Så blev det Bears’ tur til et lille run – 10-3 efter blændende spil af Michel Diouf, og bjørnene fortsatte. Da Darko Jukic og Thomas Lærke satte treere og Morten Sahlertz både reboundede godt og stjal bolde, nåede føringen op på 49-39 med blot to minutter tilbage af første halvleg. Et HIC-run på 9-3 var dog lige ved at få bragt balance i regnskabet inden Carles Bivia satte en treer samtidig med perioden sluttede.

Hvor de to første periode var pointrige, kneb det noget mere med scoringerne i tredje periode. Især det fra Aarhus importerede hjemmehold var i problemer og scorede kun tre point de første seks minutter. På det tidspunkt havde HIC udlignet til 60-60 efter virkeligt godt spil af kampens bedste spiller Nimrod Hilliard. Hilliard og HIC fortsatte og nåede foran 69-64 inden seks point i træk af Bears gav en snæver føring på 70-69 inden sidste periode.

Fjerde periode første halvdel var helt lige. Bears holdt føringen frem til 80-78, men så var der udsolgt. To treere af Brian Fitzpatrick og Vedran Borovcanin og et par straffekast af Iffe Lundberg gav 86-80 føring, og Bears evnede hverken at få stops i forsvaret eller kvalificerede afslutninger i angrebet. To treere af Lundberg lukkede kampen definitivt.

HIC fører Basketligaen efter at have mødt alle hold – syv sejre i lige så mange opgør. Bears fik sæsonens første nederlag i Basketligaen og har nu fem sejre i seks opgør.

Næste opgave for de to hold er for HICs vedkommende en hjemmekamp mod Hørsholm tirsdag, mens Bears i FIBA Europe Cup samme dag skal møde de slovenske mestre fra KK Tajfun Sentjur.

 

Kampens resultat:

81-92

Dato:

lørdag 07. november 2015

Tid:

14:00

Arena:

Jyske Bank BOXEN

Se statistikken

TOPBRAG I JYSKE BANK BOXEN

Lørdagens kamp i Jyske Bank BOXEN har alle de ingredienser en kamp i Basketligaen behøver. Det er topopgør mellem ligaens to ubesejrede hold, det er en gentagelse af sidste sæsons finale, det er lokalopgør, det er ærkefjenderopgør og det er de seneste 25 års to suverænt mest vindende klubber der mødes.

Bakken Bears og Horsens IC har begge vundet samtlige sæsonens kampe – i Basketligaen, pokalturneringen og for Bears’ vedkommende også i FIBA Europe Cup. I Basketligaen fører Horsens IC efter 12 point i seks kampe, mens Bears har 10 point efter fem opgør.

Det er første gang de to hold mødes siden maj, hvor Horsens IC vandt klubbens femte danske mesterskab efter finalesejr over Bakken Bears (4-2 i kampe). Siden da har begge hold skiftet ud i truppen. Horsens IC har bl.a. sagt farvel til holdets ikon Skyler Bowlin, men det er lykkedes at holde fast i fire nøglepersoner fra guldholdet. Udover den tidligere Bearsspiller Christian Lindberg drejer det sig om Marquis Addison, Vedran Borovcanin og Brian Fitzpatrick. De fire spillere betyder meget for stabiliteten i HIC-lejren.

Nye spillere i Horsens er to spillere, der i sidste sæson spillede for Copenhagen Wolfpack, Jyles Smith og Gabriel Iffe Lundberg, samt holdets point guard Nimrod Hilliard.

Bears har også skiftet ud. Nye spillere er spanske Carles Bivia, senegalesiske Michel Diouf, amerikanske Keane Thomann samt to danske profiler i Mikkel Plannthin og Darko Jukic. De suppleres af bl.a. Chris Christoffersen, Nicolai Iversen, Thomas Lærke, Morten Sahlertz og Sebastian Åris.

Topopgøret i Jyske Bank BOXEN tippes i gang kl. 14.00.

 

Topkamp med masser af underholdning for hele familien i Jyske Bank BOXEN.

Tag hele familien med, når Danmarks bedste basketballhold mødes i et topbrag med masser af drama.

Der er lagt op til et stort show, når landets to bedste basketballhold, Bakken Bears og Horsens IC, mødes i Jyske Bank BOXEN den 7. november.

Bakken Bears har revanche til gode efter sidste sæsons bitre finalenederlag til ærkerivalerne fra Horsens IC, der væltede århusianerne af tronen i basketligaen. Nu kræver spillerne fra Bakken Bears oprejsning.

De to klubber har valgt at gøre topbraget til landets største basket show med masser af underholdning på og uden for banen. Oplev blandt andet Stand Up komiker Uffe Holm, popidolerne Wafande og Kris Herman, DJ Static, fra Tyskland Team Supreme Acrodunk show, danseshow fra Beatfabrikken, kisscam og dansestjernen den 2,18 meter høje Chris Christoffersen.

Alt det og meget mere for en billetpris fra 75,00 – 150,00 kr.

BILLETTER

BIB 10K tilbyder både Studierabat, pensionistrabat og Handicap med ledsager.

Billetter koster fra 75,00-150,00 kr.

Billetter kan købes i Billetkontoret i MCH Herning Kongrescenter og på Billetnet.dk

 

ARRIVA

I forbindelse med BIB 10K i Jyske Bank Boxen den 7. november, tilbyder Arriva, en billig Arriva BIB10K togbillet.
Med en Arriva BIB 10K togbillet kan du rejse i Arrivas tog til og fra Herning- og Herning Messecenter station for kun 80,- kr.
1 betalende voksen kan gratis medtage 2 børn under 12 år. Børn under 16 år, der rejser alene, koster 40 kr. 1 betalende barn kan desuden gratis medtage 1 barn under 12 år.
Køb din togbillet her:

TIDSPLAN

kl. 12.00 Dørene åbner, der vil være aktiviteter ude- og indenfor med blandt andre Aktiv unge
kl. 13.00 Uffe holm byder velkommen. Underholdningen og konkurrencer starter
kl. 14.00 Bakken Bears vs Horsens IC
Arrangementet forventes slut ca. kl. 16.30 Ret til ændringer forbeholdes
STED

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning
Amerikansk stemning

Til et basketball event hører vaskeægte amerikaner-stemning. Vores barer og boder underholder dine smagsløg med et stort udbud af bl.a. små sliders, milkshakes, cupcakes, muffins og popcorn.
Garderobe

Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank BOXEN

TIL ERHVERV

Er man som virksomhed interesserede i eksponering eller spisning før eventen kontakt venligst arrangøren Bakken Bears på BIB10K@bakkenbears.com og tlf. 86 770 700
Presseinformation

Send e-mail for akkreditering til BIB10K@bakkenbears.com
Venligst oplys navn og det medie du repræsenterer. Vi sender bekræftelse pr e-mail.

Erhvervslivet udtaler:

YouSee – Kampsponsor
”Gigant løft af basketball i Danmark”
Sidste års event i Jyske Bank Boks var starten på et gigant løft af basketball i Danmark.
For os i Yousee var der ikke tvivl om, at vi skulle støtte op omkring projektet, da vi hørte om ambitionerne med projektet.
Vores kunder oplevede en unik sammensætning af musik, underholdning og rigtig god basketball.
Michael Jakobsen
Chefkonsulent

Carlsberg
”Fed energi”
Vi havde valgt at lave et kundearrangement sidste år til BiB10K. Det var dejligt uformelt arrangement, hvor der både blev hygget og snakket forretning. Dette i rammen af en fed energi på banen.
Selvom man ikke har det store kendskab til basketball, så er det et arrangement der kan anbefales.
En rigtig positiv oplevelse med høj service og underholdning helt i top.
Jørgen Rüdinger
Business Relations Manager, On Trade

JKS
”en super dag, i nogle fantastiske rammer”
Da Bakken Bears satte BiB10K på benene sidste år, benyttede jeg lejligheden til at invitere 10 kunder med til arrangementet.
Jeg synes at det var en god mulighed for kundepleje under uformelle rammer, samt introducere basketball til dem der ikke er så bekendt med sporten.
Vi havde en super dag, i nogle fantastiske rammer i Herning. Arrangementet bar præg af stor professionalisme og udover 2 gode kampe, var der underholdning for både børn og voksne.
Når det løber af stablen igen til november, deltager jeg igen og har allerede fået forespørgsler fra mine kunder, da de gerne vil modtage en invitation atter engang.
Kan kun anbefale at man tager turen til Herning.
Anne Marie Staghøj
Afdelingsleder

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by