thomas_laerke-w420

Games | 2016-03-04

Stevnsgade SuperMen vs. Bakken Bears

Referat

I Bakken Bears’ tredjesidste kamp i Basketligaens grundspil, blev det til en sikker sejr over Stevnsgade. Bears vandt 94-53 og høstede dermed sejr nummer 21 i 26 kampe.

Allerede inden de sidste kampe er det klart, at Bears slutter på andenpladsen og Stevnsgade på syvendepladsen, og dermed skal de to hold mødes i DM-kvartfinalerne. Fredagens opgør var det femte mellem de to hold – fire i DM-grundspillet og en i pokalturneringen, og alle fem har Bears vundet.

Det var gennem hele kampen klasseforskel i Friday Night Basketball i Nørrebrohallen. Bears vandt de fire perioder med en margin på 11, 10, 13 og 7 point og alle 12 spillere kom på banen og bidrog til sejren.

Bears var inden kampen opmærksomme på Stevnsgade fine insidespillere i form af Alonzo Brooks, Adrian Moss og Bruno Cingala-Mata.

Bjørnene havde fokus på at få leveret en god forsvarsindsats, og det lykkedes fra starten. I første periode scorede Stevnsgade kun to point fra gulvet – resten kom fra straffekastlinjen. Bears dækkede godt op en-mod-en og hjælpeforsvaret fungerede også fint. Bears førte 22-11 efter første periode.

Bears nåede foran med hele 26 point (42-16, 17 minutter), og selvom det lykkedes Stevnsgade at få reduceret inden pausesignalet, hvor Bears 46-25.

Bortset fra to straffekastscoringer af Adrian Moss tilhørte starten af tredje periode også Bears, der nåede foran 54-27. Herfra fulgte en periode med ligevægt i scoringerne inden Keane Thomann, Sebastian Åris og Mikkel Plannthin gav et lille ryk til Bears, der førte 71-37 inden de sidste ti minutter.

Keane Thomann fortsatte de fine takter og Bears fortsatte med at dominere. Fjerde periode blev en ekspeditionssag i højt tempo og Bears vandt samlet 94-53.

Mest scorende for Bears var Shawn Glover, der supplerede sine 19 point med otte rebounds. Darko Jukic havde også ganske fine numre med 14 point på ni skud, otte rebounds og syv assists, mens Keane Thomann scorede 12 point på godt 12 minutters spilletid. Sebastian Åris scorede 11 point, som han supplerede med 6 rebounds og 4 assists. Michel Diouf scorede 10 point og tog syv rebounds.

For Stevnsgade scorede Alonzo Brooks 14 point og tog otte rebounds, mens Mikael Vincents scorede 10 point.

Bears spiller næste gang tirsdag i Forum Horsens. Her venter topholdet Horsens IC. Den sidste grundspilskamp er torsdag i Svendborg Idrætscenter.

Kampens resultat:

53-94

Dato:

fredag 04. marts 2016

Tid:

19:30

Arena:

Nørrebrohallen

Se statistikken

Foromtale

Det er en forsmag på DM-kvartfinalen mellem Bakken Bears og Stevnsgade, når de to hold mødes i Basketligaens grundspil fredag aften. Kampen i Nørrebrohallen er den tredjesidste for Bears, der senest spillede tirsdag i Næstved.

Det er femte gang i denne sæson de to hold mødes. Bears har vundet de fire første – tre i ligaen og en i pokalturneringen. Den seneste vandt Bears på udebane 75-64 efter at have været bagud i de første 3/4 af kampen. Den kamp var en del af Bears meget tætte februarprogram, og det skulle gerne være et mere frisk Bearshold, der fredag tager til hovedstaden.

Stevnsgade er uanset resultaterne af holdets sidste to kampe sikker på syvendepladsen og dermed DM-slutspil og kvartfinalekampe mod Bears.

Stevnsgades franske spiller Bruno Cingala-Mata har virkelig steppet op i de seneste kampe – senest havde han i sejren over Randers Cimbria 16 point og 16 rebounds. Topscorere i den kamp var imidlertid to andre spillere idet Mikael Vincents og Adrian Moss hver scorede 19 point. Den fjerde af de normale profiler er Alonzo Brooks. De fire suppleres af dygtige guards/forwards i David Balaton, Jonel Palou og Jonas Bro.

Tip off fredag aften er kl. 19.30.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by