thomas_laerke-w420

Games | 2016-09-30

Randers Cimbria vs. Bakken Bears

Bears vinder hæsblæsende kamp 1

Det blev en rigtig god sæsonstart for Bakken Bears, der åbnede Basketligaen med en 114-86-sejr over Randers Cimbria. Første halvleg var ellers helt lige (49-49), men i anden halvleg trådte Bears på speederen og det kronjyske hjemmehold gik døde.

Bears nye sæson-koncept ligner et meget højt tempo og med en masse pres. Debutanterne Adama Darboe, Dwayne Benjamin og Mike Gesell startede med at ramme bag trepointlinien og angrebet kørte godt. Bears scorede hele 49 point – til gengæld kneb det i forsvarsenden, hvor der blev lige så mange point ind.

Straks fra starten på tredje periode begyndte forskellen på de to hold at vise sig. Michel Diouf startede med fem point efterfulgt af syv af Nicolai Iversen og seks nye af Diouf. Stillingen 58-63 var sidst Cimbria var i nærheden af bjørnene – et 11-0 run midt i tredje periode afgjorde reelt kampen. Bears førte 76-61 efter tredje periode, og Cimbria kom ikke tættere på end 12 point i den afsluttende periode.

Fra 94-79 føring til Bears accelererede bjørnene med dunk af både Sylvester Berg og Mike Gesell, så slutresultatet blev 114-86.

Syv Bearsspillere scorede mellem 12 og 17 point – flest scorede Thomas Lærke og Dwayne Benjamin. For Cimbria scorede Charlie Burgess 16 point.

Bears stillede op uden DeVaughn Akoon-Purcell, der ikke har fået sine papirer på plads, mens Randers måtte undvære Eric McKnight. Bjørnene scorede desuden Morten Sahlertz og Chris Christoffersen, der begge pga skader fik meget få minutter.

Bjørnenes næste opgave er tirsdag i Estland, når BC Tartu tager imod i Champions League kvalifikationen.

Kampens resultat:

86-114

Dato:

fredag 30. september 2016

Tid:

19:00

Arena:

Arena Randers

Se statistikken

SÆSONÅBNER MOD RANDERS

Så skydes den nye sæson endelig i gang og Bakken Bears møder i første kamp lokalrivalerne fra Randers Cimbria. Randers præsenterer i år et spændende hold med både gamle og nye ansigter. Chris, Nicky og Patrick Nielsen, samt Charlie Burgess og  Bonell Colas er samlet igen og skal nok give modstanderne grå hår på hovedet. Derudover er Mathias Skov og Jacob Meller Nielsen med i rosteren, begge gamle kendinge i Bakken og EBAA.
Randers forstærkninger i år består af guard Andy James samt forwards Eric McKnight, Eric Kibi og Yasin Vernaza fra henholdsvis USA, Canada og Ecuador, og endelig center Marinus Mouboe.
Efter en stribe af opvarmningskampe skulle Bakken Bears nu være klar til Basketligaens sæsonåbner og med en del nyerhvervelser ser holdet utrolig spændende ud i denne sæson. Adama Darboe er hentet hjem fra det svenske og er sammen med Mike Gesell fra University of Iowa holdets nye guard-duo.
På forwardpladserne er i år hentet Devaughn Akoon-Purcell fra Illinois State og Dwayne Benjamin fra Oregon Ducks. Alle fire spillere er solide nyerhvervelser og bliver rigtig spændende at se i aktion.
Endelig er der et glædeligt gensyn med Thomas Lærke, Morten Sahlertz, Chris Christoffersen, Nicolai Iversen, Michael Diouf og Keane Thomann som er holdet solide fundament og rygrad. Og som altid præsenterer Bakken Bears nogle spændende unge og talentfulde spillere som på sigt forhåbentligt kan indlemmes permanent i truppen.
På bænken er det den solide gamle garde som styrer slagenes gang nu hvor klubben har genindsat Steffen Wich som head coach. Det er et kærkomment gensyn til alle på bænken. Trænerteamet inkluderer Mathias Bach og Jakob Freil.
Dagens modstandere tørnede sidste sæson sammen i alt 4 gange og alle fire gange blev det til Bears sejre. Scorerne var så massive som 111-53 på udebane, 104-76 hjemme, 110-94 ude og endelig 122-44 i Vejlby Risskov Hallen. En sammenlagt pointdifference på 180 point. Dette er dog en ny sæson og begge hold har over sommeren lavet gennemgribende forandringer i spiller- og trænertrupperne så der er alle muligheder for at det kan blive en god kamp.
Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by