2016-10-26

Bears tabte – vel som forventet – på udebane mod det græske tophold Aris, men det var en kamp med flere ansigter end det 16-point-nederlag det blev til.

Første periode startede tæt og Bears var med til 6-6, men herefter stod der Aris på resten af perioden. Grækerne vandt første periode 31-14 og det så virkelig tungt ud for bjørnene. Aris løb let point i kurven uden Bears gav det fornødne modspil.

I anden periode truede det græske hjemmehold med definitivt at knække kampen, men Bears holdt hjemmeholdet indenfor overskuelig afstand og i slutningen af perioden kom unge Sylvester Berg ind og scorede ni point i træk. Det gav Bears periodesejren med et enkelt point, men dog stadig føring til Aris på 56-40.

Efter halvlegspausen fik Bears rigtig godt fat forsvarsmæssigt, og Aris scorede blot otte point i tredje periode og herefter to point i de første seks minutter af fjerde periode. Bjørnene fik skåret den græske føring til blot at være på fem point (66-61), men et misset layup og efterfølgende fastbreakscoring af grækerne afgjorde kampen. Aris begyndte at score igen og for Bears blev det ‘ring ud’.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell, der scorede 14 point, som han supplerede med ni rebounds. Generelt havde Bears fint styr på reboundspillet og udeholdet tog ti rebounds flere end grækerne. Desværre blev det til 21 turnovers til aarhusianerne.

Næste opgave er fredagens pokalkamp på udebane mod BK Amager, mens næste kamp i Basketball Champions League er tirsdag i Ceres Arena mod AS Monaco.

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE