thomas_laerke-w420

Games | 2016-11-03

Horsens IC vs. Bakken Bears

Første liganederlag i Horsens

I en kamp der længe så afgjort ud, fik Bakken Bears skabt spænding, men desværre kostede en turnover dyrt og Horsens fik fra straffelinjen afgjort topopgøret til sejr til hjemmeholdet, der vandt 104-98. Dermed fik Bears sæsonens første nederlag.

Det blev en kamp uden ret meget forsvar. De to hold scorede i alt 62 point i første quarter – HIC flest med 32. I anden periode fik HIC et 9-0 run i den sidste del af periode, men ud over det, var Bears fint med. Hjemmeholdets Myles Mack scorede 18 point i første halvleg, som HIC vandt 57-51.

Anden halvleg så længe ulige ud med HIC, der cruisede imod en stor sejr. Hjemmeholdet førte 84-66 og nåede foran med hele 20 point i fjerde quarter (91-71 med godt syv minutter igen). Herefter var det Bears’ DeVaughn Akoon-Purcell, der tur i sine skud. Han ramte fem trepointscoringer og satte i alt 21 point på tavlen i de sidste ti minutter! Det lykkedes Bears at skære HICs føring til 99-96, men tættere på kom Bears ikke.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell med ligaens indtil videre højeste i denne sæson, 36 point, som han supplerede med otte rebounds. Mike Gesell scorede 17 point, suppleret med seks rebounds, mens Dwayne Benjamin scorede 15 point.

For HIC scorede Myles Mack 33 point – ligaens næsthøjeste i denne sæson. Iffe Lundberg spillede en flot anden halvleg og nåede i alt 21 point.

Bears spiller næste gang tirsdag på udebane mod de slovenske mestre fra Helios Suns. Næste Basketligakamp spilles torsdag i Vejlby-Risskov Hallen. Modstanderen er Randers Cimbria – et af de i øjeblikket bedste hold i Basketligaen.

Kampens resultat:

104-98

Dato:

torsdag 03. november 2016

Tid:

20:15

Arena:

Forum Horsens

Se statistikken

Foromtale: Arvefjende- og topopgør

Der er tale om et klassisk arvefjende-opgør når Bakken Bears torsdag aften gæster de danske mestre fra Horsens IC. De har mødt hinanden i de sidste to års finaleserier og de er også denne sæsons bedste bud på guld og sølv, og begge hold har vist sig værdige i favoritrollen med lutter sejre i deres første 4 kampe.

Siden sidste sæson har Horsens IC foretaget store ændringer i spillertruppen. Jyles Smith, Marquis Addison, Nimrod Hilliard, Brian Fitzpatrick og Baye Keita er ikke længere at finde på rosteren. Alle have de store roller de udfyldte på sidste års HIC hold. Til denne sæson er i stedet signet Lawrence Alexander og Myles Mack, begge er guards og amerikanere. På forward pladserne er til denne sæson signet croaten Marin Mornar på 206 cm, australske Daniel Trist på 206 cm og danske Frederik Rungby på 198 cm. Som center har HIC hentet amerikanske Will Artino på 211 cm.

Horsens IC har til denne sæson beholdt Vedran Borovcanin, Christian Lindberg og Iffe Lundberg.

Fire kampe inde i den nye sæson er HIC’s topscorer Myles Mack med 20,3 point pr. kamp, toprebounder er Marin Mornar med 5,5 rebounds pr. kamp, og mest assisterende spillere er Iffe Lundberg og Myles Mack, begge med 5,3 assists pr. kamp.

Bakken Bears stiller til torsdagens kamp i stærkeste opstilling og har desuden estiske Kristjan Kitsing med. Kitsing er en kærkommen forstærkning til en Bakken Bears trup med mange kampe i denne sæson. Med sine 206 cm og et solidt inside-game, kan han spille både tæt på kurven og med sine 42% på 3’ere kan han også tage sit spil langt væk fra kurven og give modstanderne match-up problemer.

Der er altid drama, spænding og maksimal tænding på når disse hold mødes og torsdagens kamp bliver helt sikkert ingen undtagelse.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by