2016-11-03

Første liganederlag i Horsens

I en kamp der længe så afgjort ud, fik Bakken Bears skabt spænding, men desværre kostede en turnover dyrt og Horsens fik fra straffelinjen afgjort topopgøret til sejr til hjemmeholdet, der vandt 104-98. Dermed fik Bears sæsonens første nederlag.

Det blev en kamp uden ret meget forsvar. De to hold scorede i alt 62 point i første quarter – HIC flest med 32. I anden periode fik HIC et 9-0 run i den sidste del af periode, men ud over det, var Bears fint med. Hjemmeholdets Myles Mack scorede 18 point i første halvleg, som HIC vandt 57-51.

Anden halvleg så længe ulige ud med HIC, der cruisede imod en stor sejr. Hjemmeholdet førte 84-66 og nåede foran med hele 20 point i fjerde quarter (91-71 med godt syv minutter igen). Herefter var det Bears’ DeVaughn Akoon-Purcell, der tur i sine skud. Han ramte fem trepointscoringer og satte i alt 21 point på tavlen i de sidste ti minutter! Det lykkedes Bears at skære HICs føring til 99-96, men tættere på kom Bears ikke.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell med ligaens indtil videre højeste i denne sæson, 36 point, som han supplerede med otte rebounds. Mike Gesell scorede 17 point, suppleret med seks rebounds, mens Dwayne Benjamin scorede 15 point.

For HIC scorede Myles Mack 33 point – ligaens næsthøjeste i denne sæson. Iffe Lundberg spillede en flot anden halvleg og nåede i alt 21 point.

Bears spiller næste gang tirsdag på udebane mod de slovenske mestre fra Helios Suns. Næste Basketligakamp spilles torsdag i Vejlby-Risskov Hallen. Modstanderen er Randers Cimbria – et af de i øjeblikket bedste hold i Basketligaen.

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE