thomas_laerke-w420

Games | 2016-11-08

HELIOS SUNS (SLOVEN.) vs. Bakken Bears

Slovenske mestre for stærke

Det blev også til nederlag i den fjerde kamp i Basketball Champions League, da de slovenske mestre KK Helios Suns viste sig at være for stor en mundfuld.

Bears kom ellers fint fra start og nåede foran 15-11 inden holdet blev ramt af en decideret scoringskrise, der blot medførte seks point i de efterfølgende ti minutter. Slovenerne nåede foran med 11 point og det fik Bears ikke hentet tilbage. Det var en uheldig periode med et misset dunk og et par dumme turnovers, der kostede dyrt.

I anden halvleg viste bjørnene i perioder fine takter, men det var ikke nok til at vinde.

Bears blev igen udspillet i reboundspillet, hvor Helios vandt kampen med hele 46-29. Ingen Bearsspiller tog mere end tre rebounds! Når bjørnene samtidig skød procenter, der var under par – 39,5% på 2ere, 27,8% på 3ere og 58,8% på straffekast – hjælper det ikke just på chancen for sejr. De tilsvarende tal for Helios Suns var 51,5, 39,1 og 85,0%.

Mest scorende for Bears var endnu engang DeVaughn Akoon-Purcell med 15 point, mens Thomas Lærke scorede 13 point og Adama Darboe 7. For Suns scorede en virkelig velspillende Tomas Kyzlink 21 point.

Næste opgave for bjørnene er allerede på torsdag, hvor Randers kommer på besøg i Basketligaen, mens næste kamp i Basketball Champions League er tirsdag, hvor Fraport Skyliners gæster Vejlby-Risskov Hallen.

Kampens resultat:

78-59

Dato:

tirsdag 08. november 2016

Tid:

20:00

Arena:

Domzale, Slovenien

Se statistikken

FOROMTALE: BEARS MOD SLOVENSK MODSTANDER

Så er det blevet tid til Bears fjerde kamp i det ualmindeligt svære Basketball Champions League grundspil. Endnu en stærk modstander venter når byens bjørne tirsdag aften gæster Helios Suns.

Helios Suns er hjemhørende i byen Domžale som ligger i det det centrale Slovenien. Byens befolkningstal er 12.500 indbyggere og den er kendt for dens små virksomheder, landbrug og let industri. De er tidligere kendt under navnet KK Domžale, som af sponsorhensyn nu er ændret, og de spiller deres hjemmekampe i Komunalni center Hall med en maksimum kapacitet på 2500 tilskuere.

Helios er regerende slovenske mestre efter de sidste sæson vandt klubbens andet mesterskab. Derudover har de vundet en pokaltitel, tre slovenske supercup titler og sidste sæson blev det også til en Alpe Adria Cup titel.

Helios Suns var sidste sæson med FIBA Europe Cup hvor det i grundspillet blev til 2 nederlag da de mødte Ventspils og Pieno žvaigždės, og de fik en enkelt sejr over PGE Turów fra Polen, og gik ikke videre fra gruppespillet. I år deler de skæbne i Champions League med israelske Ironi Nahariya og byens bjørne som også har tabt deres første tre kampe. I første runde tabte de hjemme 62-54 til BC Aris, i anden runde tabte de til AC Monaco på udebane med kun 59-54, og i sidste kamp blev det så endelig til nederlag hjemme mod tyske Fraport Skyliners med 56-61.

De knebne nederlag fortæller om et hold med en vis styrke, men samtidig også et hold som Bakken Bears ikke er chanceløse imod. Slovenske Đorđe Lelic er Helios Suns topscorer med 11,7 point pr. kamp og holdets toprebounder er amerikanske Cory Remekun med 8,5 rebounds pr. kamp.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by