thomas_laerke-w420

Games | 2016-11-19

Stevnsgade SuperMen vs. Bakken Bears

Sikker sejr på Nørrebro

Bakken Bears fik en sikker sejr i sæsonens syvende Basketligakamp, da Stevnsgade blev besejret 108-87. Det blev en kamp, hvor angrebet var noget mere i fokus end forsvaret, og hvor Bears havde otte mand på otte point eller flere.

Kampen blev reelt afgjort allerede i første periode, hvor Bears rykkede fra 21-16 til 36-20. I resten af kampen havde man ikke fornemmelsen af at sejren kunne komme i fare, om end Stevnsgade især angrebsmæssigt bed fint fra sig. Jesper Sandager og David Champagnie var mest fremtrædende for hjemmeholdet.

For Bears, der stillede op uden point guard Mike Gesell, der blev skånet efter at være blevet syet i armen, scorede Basketligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell 23 point på godt 20 minutters spil, mens Michel Diouf scorede 17 point på knapt 15 minutter. Thomas Lærke, Kristjan Kitsing, Chris Christoffersen og Keane Thomann scorede 10 point.

Det var tredje kamp på fem dage efter tirsdagens sejr over Fraport Skyliners og torsdagens pokalsejr i Værløse. Nu er der pause frem til onsdag, hvor Ironi Nahariya venter i hjemmekampen i Basketball Champions League. Den kamp spilles i Ceres Arena – kampstart er kl. 18.30.
Næste Basketligakamp er søndag den 27. november på udebane mod SISU.

Kampens resultat:

87-108

Dato:

lørdag 19. november 2016

Tid:

15:00

Arena:

Nørrebrohallen

Se statistikken

Foromtale: Bears spiller på Nørrebro

Bakken Bears er startet de hjemlige kampe med fem sejre ud af seks mulige og står lørdag eftermiddag overfor en af sæsonens store skuffelser på herresiden, Stevnsgade SuperMen. Nørrebro-klubben har startet sæsonen med nederlag i samtlige syv kampe de har spillet.

Stevnsgade SuperMen er denne sæson ledet af den amerikanske guard Davie Champagnie som er holdets topscorer med 17,3 point pr. kampe. Derudover snitter han 8,2 rebounds og 1,2 steals pr. kamp. Næstmest scorende på holdet e den amerikaneske forward Nate Gibbs med 14,3 point pr. kamp, og lige efter ham kommer den ungarske guard David Balaton som snitter 12,8 point. Alle tre er 26 år gamle.

SuperMen skyder som hold 14% dårligere end deres modstandere på 2 point skud og 6% dårligere på 3’ere. De tager også 4,6 rebounds og laver 3,9 assists færre pr. kamp end deres modstandere. Udover de forventelige nederlag til Svendborg, Næstved og Horsens af to omgange, er det også blevet til relativt store nederlag til Randers og Hørsholm hjemme, og SISU ude. Sidst de var i kamp blev det dog et hæderligt nederlag til HIC med blot 6 point på udebane. I den kamp gik Jesper Sandager 7 for 13 på skud og blev Stevnsgades topscorer med 19 point.

Byens bjørne kommer til lørdagens opgør med et par friske sejre i bagagen. I pokalturneringer gik det torsdag aften ud over Værløse fra 1. division som Bears slog 110-56, og i tirsdags blev det en, for dansk basket, historisk sejr i Basketball Champions League, over tyske Fraport Skyliners som Bears slog med 71-65. Sidstnævnte kamp var sæsonens klart bedste præstation af byens bjørne, som spillede med energi og gejst, og den fortjente sejr var først og fremmest en holdpræstation.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by