thomas_laerke-w420

Games | 2016-12-08

Svendborg Rabbits vs. Bakken Bears

RABBITS HOLDT PÅ 41 POINT!

Bakken Bears holdt Svendborg Rabbits på uhørte 41 point, da holdene torsdag mødtes i Basketligaen. Kun i en af de fire perioder scorede Rabbits mere end 10 point og den tredjemest scorende kanin scorede blot fem point. Bears vandt 75-41.

Det var med let nervøse anelser, at Bears mødte frem i Svendborg Idrætscenter blot to dage efter at have lukket 114 point ind i Tjekkiet. Bears stillede igen op uden Michel Diouf, og Kristjan Kitsing var heller ikke med – han er ude med en rygskade. Men basketball er et forunderligt spil, Bears startede som lyn og torden og bragte sig foran 20-2! Først da der manglede godt 30 sekunder af første periode scorede kaninerne deres første field goal, og Rabbits sluttede med at score de sidste fire point i første periode og fortsatte med de første fire i anden periode inden en velspillende Nicolai Iversen stoppede blødningen med en treer.

I resten af anden periode fulgtes holdene ad med en Bearsføring på omkring ti point, og anden periode sluttede 32-21. I tredje periode satte DeVaughn Akoon-Purcell tryk på kedlerne og scorede otte af bjørnenes første ti point imod et Rabbitshold, der stadig ikke kunne score. Midt i tredje periode havde Bakken Bears bragt sig foran 40-23! Cameron Jones’ treer i slutningen af periode reducerede Bearsføringen til 48-31!

Rabbits scorede fire hurtige point i fjerde periode, men fra 50-35 scorede Bears 13 point i træk og det afgjorde reelt kampen. I de sidste seks minutter kom de unge spillere ind fra begge hold, og det slap Bears bedst fra. Sylvester Berg scorede ni point i et stretch som Bears vandt 21-6!

DeVaughn Akoon-Purcell noterede sig for 23 point, som han supplerede med 10 rebounds, mens Adama Darboe scorede 11 point. Nicolai Iversen noterede sig for en double-double med 10 point og 11 rebounds, mens Mike Gesell scorede 10 point og havde 6 rebounds. Chris Christoffersen spillede en strålende forsvarskamp og tog otte rebounds. For Rabbits scorede Cameron Jones 17 point, mens Antonio Porta scorede otte.

Bears havde reboundspillet som fokusområde og vandt den kamp med hele 21 overskydende (54-33).

Næste kamp for Bears er allerede på søndag, når Horsens IC lægger gulv til et brag af en pokalsemifinale.

Kampens resultat:

41-75

Dato:

torsdag 08. december 2016

Tid:

19:00

Arena:

Svendborg Idrætscenter

Se statistikken

FOROMTALE: SVENDBORG VENTER

Torsdag aften spiller Bakken Bears deres tiende kamp i grundspillet i Basketligaen når de gæster kaninerne fra Svendborg. Byens bjørne har vundet otte af deres ni spillede kampe, og Svendborg har vundet seks af deres elleve spillede kampe. De to hold gik sidst head-to-head den 23. oktober, hvor Bears vandt 101-86 i Vejlby Risskov hallen, men Svendborg har en frisk udesejr mod Hørsholm i bagagen, som kan give dem lidt medvind til torsdagens kamp.

Resultaterne har ellers været ret svingende for fynboerne som både har tabt til SISU og Randers Cimbria, men til gengæld spillet rigtig godt mod både Bakken Bears og Horsens IC. Sidst de to hold mødtes scorede Devaughn Akoon-Purcell 18 point, Adama Darboe 15 point og Morten Sahlertz 14 point. Chris Christoffersen tog flest rebounds i kampen med 9 stk., hvoraf 5 var angrebsrebounds. Top assisterende spillere for Bakken var Adama Darboe og Michel Diouf med 6 hver. For Svendborg blev Antonio Porta topscorer med 31 point, mens Nana Harding scorede 15 og Cameron Jones scorede 14. Axel Karason og Darious Lee Moten tog hver 5 rebounds, og Alexander Bak havde 5 assists.

Michel Diouf har på det seneste været ramt af både en ankel- og en skulderskade, og var derfor ikke med i tirsdagens kamp i Tjekkiet, hvor Kristjan Kitsing udgik med en ankelskade. Begge er tvivlsomme til torsdagens klassiske opgør i Svendborg Idrætscenter.

Svendborg har indhentet forstærkning i den 178 cm høje amerikanske guard Stefan Bonneau, som de har hentet fra islandske UMFN Njarðvík. Den både højthoppende og meget eksplosive Bonneau forventes dog først at få spilletilladelse sidst i december og er derfor efter al sandsynlighed ikke med i torsdagens kamp.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by