2016-12-11

 BEARS UDE AF POKALTURNERINGEN

Det blev et nederlag af allersnævreste slags, da Horsens IC og Bakken Bears tørnede sammen i søndagens pokalsemifinale. HIC vandt 90-89 og kvalificerede sig dermed til finalen mod enten Næstved eller Hørsholm.

Semifinalen startede ellers med en 7-0 føring til Bears, men det var også det eneste udeholdet var med i første halvleg. Horsens IC pressede Bearsspillerne, og aarhusianerne havde ikke svar på tiltale. Horsens IC indhentede Bears ved 7-7 og nåede endda foran 19-13 inden Bears fik reduceret en smule. 21-17 efter ti minutter. I anden periode startede HIC med et 7-0 run og nåede endda foran med 23 point (54-31) i slutningen af anden periode. 55-36 ved halvlegspausen.

Det lykkes HIC at holde føringen midt ind i tredje periode, men herfra går Bears på et imponerende flot run. Fra 68-50 til hjemmeholdet scorer Bears 13 af de næste 16 point og med et par treere i det sidste minut af perioden og et layup af dagens fødselar Krisjan Kitsing har Bears reduceret til 74-71.

HIC starter med at score fjerde periodes første syv point, men igen kommer Bears igen. Mike Gesell rammer en treer, så HIC-føringen blot er på et enkelt point (84-85), men Adama Darboe scorer fem point, så Bears faktisk bringer sig foran for første gang siden første periode. Desværre ville Lawrence Alexander det anderledes og et layup og et straffekast, mens Bears kvitterede med en turnover og et brændt skud – sejr til HIC på 90-89.

Topscorer for Bears var Mike Gesell med 22 point, mens Thomas Lærke og Michel Diouf hver scorede 18. DeVaughn Akoon-Purcell supplerede med 14 point. For HIC scorede Vedran Borovcanin 20 point, mens Lawrence Alexander scorede 18.

Næste kamp for Bears er allerede tirsdag, hvor BC Aris venter i Basketball Champions League. Tip off kl. 18.30 i Ceres Arena.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE