thomas_laerke-w420

Games | 2017-01-11

FRAPORT (TYSKL.) vs. Bakken Bears

Fraport fik deres revanche

Bakken Bears fik ørerne i den tyske maskine, da Fraport Skyliners vandt 102-68 i kampen i den tyske storby. Fraport vandt efter at have været bedst hele kampen igennem. Hjemmeholdet startede med at bringe sig foran 15-2 efter fem minutter og det kom bjørnene ikke igen på.

Fraport ramte 18 af 19 forsøg fra to-pointdistancen i første halvleg, og det illustrerede kampen ganske fint. Bears fik forsvarsmæssigt ikke udfordret de forsvarende vindere af FIBA Europe Cup, og selvom Bears havde flest skud og flest straffekastafslutninger i første halvleg førte Fraport 51-28 ved pausen.

Bears spillede bedre i anden halvleg, men fik stadig ikke stoppet Skyliners’ angreb. Anden halvleg vandt hjemmeholdet 51-40.

Statistisk set var det signifikant at Fraport scorede 31 point på fastbreak, mens Bears blot tegnede sig for 4 point…

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell, der noterede sig for 18 point og supplerede med 7 rebounds. Eric Palm scorede 13 point og tog 5 rebounds, mens Chris Christoffersen var bedste rebounder med 8 stk, foruden sine 8 point.

Topscorere for Fraport var Alex English (24 point) og Shavon Shields (23 point).

Næste opgave for Bears er lørdagens hjemmekamp mod Hørsholm, der onsdag aften tævede Svendborg med hele 31 overskydende point.

Kampens resultat:

102-68

Dato:

onsdag 11. januar 2017

Tid:

20:00

Arena:

Udebane

Se statistikken

Foromtale: Fraport jagter revanche

Onsdag spiller Bakken Bears mod Fraport Skyliners. Det er 12. kamp i Basketball Champions League og Fraport er det eneste hold, som har revanche til gode mod de aarhusianske bjørne.

Fraport skal bruge en sejr for at have en chance for at nå den femteplads, der kan give adgang til slutspillet i turneringen. Fraport har vundet fire af de deres første 11 kampe.

Fraports største profil er Kwame Vaughn, der snitter 14,3 point og 4,9 assists. Vaughn, der er en 26-årig guard på 190 cm, har været topscorer i den næstbedste italienske række og været en klar profil i Israel og Belgien.

Den anden store profil er Shavon Shields, der har dansk pas, men i Tyskland spiller på et udenlandsk spot. Shields, der spiller sin første sæson ude af college, er tyskernes mest scorende spiller i den hjemlige liga.

De øvrige profiler er den rutinerede guard Antonio Graves, den store mand Mike Morrison, der har spillet mod Bears både for Kataja og for Fraport, samt Quantez Robertson, der har spillet hele sin professionelle karriere (ottende sæson) i Frankfurt.

I december hentede Fraport forstærkning fra den bedste italienske række i form af A.J. English, der er startet ekstremt godt i Tyskland. English har scoret et tociffret antal point i sine fire første kampe.

Bears er uden Michel Diouf, der er ude i længere tid, samt Adama Darboe, der fortsat er skulderskadet. Den nye mand John Williamson er endnu ikke kommet til Aarhus. Til gengæld er der debut i Basketball Champions League til Eric Palm, der i sidste sæson spillede i Giessen og derfor kender både kamphallen og flere af modstanderne. Giessen ligger under en times kørsel fra Frankfurt.

Der er tip off kl. 20.00 – kampen kan ses direkte på TV2 Play eller på livebasketball.tv.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by