thomas_laerke-w420

Games | 2017-01-14

Bakken Bears vs. Hørsholm 79ers

Bears fik fat i forsvaret mod Hørsholm

Efter et nederlag til SISU og to nederlag i Basketball Champions League, kom Bakken Bears tilbage på sporet mod Hørsholm 79ers. I de seneste træninger har fokus været på forsvaret og i tre af de fire perioder blev der leveret i den ende.

Bakken Bears kom flyvende ud af starthuller og fire forskellige spillere ramte i alt hele fem trepointscoringer i første periode. Bears pressede udeholdet godt, og holdt 79ers på blot 14 point. Det hjalp naturligvis ikke udeholdet af Mikael Vincents måtte sætte sig skadet ud efter blot et par minutters spil.

Føringen på 27-14 efter ti minutter blev med et super run øget til 41-17 midt i anden periode efter noget af det bedste Bearsspil længe. Udeholdets topscorer Marvin Dominique, der slet ikke var kommet på tavlen på dette tidspunkt fik langsomt men sikkert spillet sig ind i kampen og med ham fulgte resten af udeholdet, så Bears-føringen ved halvleg var begrænset til at være på 19 point – bl.a skaffet efter en buzzer beater næsten fra midten af Bears-topscorer Kristjan Kitsing.

Tredje og fjerde periode var helt lige. Intensiteten dalede og selvom Bears igen ramte fem trepointscoringer i tredje periode var forsvaret slet ikke på niveau med første halvlegs. Jyles Smith leverede den bedste præstationen af en enkelt spiller i en enkelt periode, da han scorede 14 point i tredje periode. Igen afsluttedes perioden af en treer af Kitsing, der i alt scorede 19 point.

I fjerde periode var der længere mellem scoringerne. For Bears var Keane Thomann godt spillende, mens Asbjørn Midtgaard udmærkede sig for udeholdet. Facit blev en sikker Bearssejr på 90-71 og dermed 12. sejr i 14 kampe.

Mest scorende for Bears var Kristjan Kitsing, der scorede 19 point, mens DeVaughn Akoon-Purcell scorede 16. For 79ers scorede Jyles Smith 20 point, mens Mathias Bæk og Marvin Dominique scorede 12 hver.

 

Kampens resultat:

90-71

Dato:

lørdag 14. januar 2017

Tid:

14:00

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

Se statistikken

Foromtale: Bears i svær kamp

Bakken Bears møder lørdag Hørsholm 79ers, som inden for de seneste uger har slået Horsens IC og i onsdags vandt en stor sejr over Svendborg Rabbits.

Siden sidste sæson har Hørsholm sagt farvel til Jonathan Gilling, Drew Maynard og Anali Okoloji, og holdets topscorer og toprebounder Evan Yates, og i stedet signet forward Jyles Smith, forward Marvin Dominique og guard Michael Vincents Nielsen. Som sidste år er det igen coach Rafa Monclova og gode gamle Bakken kending Frederik Hougaard Nielsen og som styrer spillet udenfor og på banen. Især Dominique har været imponerende. I de otte kampe han har spillet, har han scoret 18,8 point pr. kamp og det med rigtig gode skudprocenter.

Sidste sæson vandt Hørsholm10 af deres 14 hjemmekampe i grundspillet, men blot 3 af de 14 udekampe. I denne sæson har Hørsholm foreløbigt vundet 8 af 15 kampe – på udebane er det allerede blevet til 4 sejre i 8 opgør.

79ers er placeret i det store midterfelt, der kæmper om tredjepladsen og sejre i de kommende kampe mod Bears, Horsens IC og Bears igen næste lørdag, vil betyde afgørende spring imod hjemmebanefordelen i DM-kvartfinalerne. Vinder de flere af disse kampe, kan de måske kigge endnu højere op.

Bakken Bears er pressede af Michael Dioufs skade og hans erstatning John Williamson har endnu ikke fået sine papirer i orden. Adama Darboe er fortsat tvivlsom til Hørsholm-kampen eftersom han døjer med en skulderskade.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by