thomas_laerke-w420

Games | 2017-02-02

Horsens IC vs. Bakken Bears

Knebent nederlag i Forum Horsens

Det blev til nederlag da Bakken Bears torsdag gæstede Forum Horsens, hvor de forsvarende pokalmestre vandt 74-69 i en kamp, der var intens, men ikke specielt velspillet. Første halvleg var lige, men i tredje periode fik Bears slet ikke greb om tingene og selvom holdet dækkede fint zoneforsvar i fjerde periode og holdt HIC på 11 point, var skudprocenterne og flowet i angrebet slet ikke til sejr.

Horsens IC fører med sejren Basketligaen med 17 sejre og 2 nederlag, men Bears har 13 sejre og 3 nederlag. Hvis Bears skal holde trip med topholdet kræver det en sejr i tirsdagens udekamp i Randers.

Mest scorende for Bears var Mike Gesell (15 point), mens Adama Darboe scorede 12, ligesom DeVaughn Akoon-Purcell, der supplerede med 8 rebounds.For HIC scorede Lawrence Alexander 19 point.

Bears skød 26% på 3ere (9/34) og 45% på 2ere (15/33) – noget under vanlig standard. HICs tilsvarende procenter var bedre, om end kun marginalt.

Malurt af bægeret var at netop som coach Wich konstaterede, at det med undtagelse af langtidsskadede Michel Diouf var et komplet Bearshold, røg der endnu en brik ud af ligningen, idet John Williamson efter blot godt et minut på banen blev tacklet og vrikkede om på anklen.

Kampens resultat:

74-69

Dato:

torsdag 02. februar 2017

Tid:

18:20

Arena:

Forum Horsens

Se statistikken

Foromtale: Topopgør i Horsens

Der er tale om et topopgør når Bakken Bears torsdag drager til Horsens for at spille i Forum Horsens. HIC fører Basketligaen med 16 sejre og 2 nederlag, mens Bears på andenpladsen er noteret for 13 sejre og 2 nederlag. Bears har således flere udsatte kampe, bl.a som følge af klubbens europæiske eventyr.

Eftersom der er slået et større hul fra de to øverste til holdene, der kæmper om tredjepladsen, lige nu tilhører den plads Svendborg Rabbits, der har 11 sejre og 8 nederlag, kan de to tophold fokusere på hvem der skal løbe med topplaceringen og dermed topseedningen til slutspillet.

De to østjyske rivaler har spillet to indbyrdes kampe i denne sæson. I starten af november vandt vandt HIC Basketligaopgøret 104-98, mens det også blev til sejr til de sydlige naboer da holdene midt i december mødtes i pokalturneringens semifinaler. Her vandt HIC 90-89. De to kampes forløb har lignet hinanden. HIC har været stort foran inden Bears efter et flot run er kommet tilbage, men aarhusianerne har lige præcis ikke kunnet tage sejren.

For tredje gang i denne sæson mødes holdene altså i Forum Horsens. Det er bjørnenes første kamp i en meget travl februar måned, der byder på ni kampe. Senere på måneden mødes Bears og HIC igen – hele to gange spiller holdene nemlig i Vejlby-Risskov Hallen. Udover de tre kampe mod HIC har Bears i februar måned to udekampe mod de nyligt kårede pokalvindere fra Næstved og en udekamp i Svendborg. Endelig venter hjemmekampe mod Stevnsgade og SISU – i sidstnævnte kamp har Bears revanche til gode efter nederlaget i Gentoftehallen.

Bakken Bears forventes at give ligadebut til John Williamson, der spillede i den sidste kamp i Basketball Champions League mod Banvit. Her scorede Williamson 21 point. Williamson er hentet til Aarhus som erstatning for Michel Diouf, der er ude med en skulderskade.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by