thomas_laerke-w420

Games | 2017-02-07

Randers Cimbria vs. Bakken Bears

Fremragende anden halvleg giver sejr i Randers

En lige en første halvleg blev afløst af en anden halvleg med Bakken Bears ved rattet, mens Randers Cimbria kæmpede med at hægte sig fast på passagersædet.

Det var et Bearshold med fire skader (Michel Diouf, John Williamson, Sylvester Berg og Marius Sørensen) og to syge (Chris Christoffersen og Daniel Kristensen), men til gengæld med Esben Reinholt som debutant. Omvendt manglede Cimbria Chris Nielsen og Marinus Mouboe.

Det var en ekstremt lige første halvleg, hvor Bears førte det meste af tiden, men aldrig fik slået et hul til randrusianerne. Hjemmeholdet dominerede Bears i reboundspillet, og selv når Bears dækkede godt op fik Cimbria ofte både anden og tredje chance. Bears førte 43-40 ved pausen.

Efter halvlegspausen var der til gengæld ingen tvivl – Bears spillede langt bedre forsvarsspil, tog sig af reboundspillet og fik afleveret bolden i angrebet. Tredje periode blev vundet 31-11 og bjørnene fortsatte godt ind i fjerde periode inden det til sidst blev lidt rodet.

Det var Bears 14. sejr i 17 kampe – der er stadig otte point op til HIC, der har spillet tre kampe mere, på førstepladsen. Kampen sluttede 103-69 til Bakken Bears.

Basketligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell blev kampens topscorer med 22 point, mens Mike Gesell og Adama Darboe scorede 12 hver. Roses skal også Morten Sahlertz, der foruden fem point tog 6 rebounds og havde 7 assists!

For Cimbria scorede Deuce Bello 18 point, mens Eric Kibi satte 14 point på tavlen.

Næste opgave for Bears er søndagens hjemmebanekamp mod Stevnsgade.

 

Kampens resultat:

69-103

Dato:

tirsdag 07. februar 2017

Tid:

18:30

Arena:

Arena Randers

Se statistikken

Foromtale: Lokalopgør i Randers

Efter sidste uges nederlag i topkampen mod Horsens IC, skal Bakken Bears tirsdag spille endnu et lokalopgør, når turen igen går ad E45. Hvor det i sidste uge gjaldt en kort køretur sydpå, skal Todbjergbussen tirsdag i nordgående, når Randers Cimbria tager imod.

Selvom Bears har slået Randers Cimbria sikkert i de tre hidtidige opgør i denne sæson, er det bestemt ikke givet, at det vil ske igen. Cimbria har nemlig forstærket sig henover julepausen og tilgangen af Deuce Bello og Sean Carter har givet et stort løft. Dello snitter 17,5 point pr. kamp, mens Sean Carter har markeret sig som en ganske solid rebound.

De to nye spillere har også øget bredden på Cimbriaholdet, der i deres seneste kamp vandt 80-77 på udebane over Svendborg Rabbits.

I de tre første kampe mellem Bears og Cimbria har bjørnene snittet 112 scorede point – det ligger bestemt ikke i kortene at det vil ske i tirsdagens kamp, som er den sidste grundspilskamp mellem de to hold.

Bears må undvære de to skadede big guys Michel Diouf og John Williamson.

Efter Randers-kampen er der igen et lille hul, men fra 12. februar går det løs med fire kampe på 7 dage – den 12., 14., 16. og 19.!

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by