thomas_laerke-w420

Games | 2017-02-14

Svendborg Rabbits vs. Bakken Bears

Flot sejr i Svendborg

Bakken Bears fik en fin sejr på 97-85 i Svendborg efter en kamp, hvor Bears startede flot og spillede en glimrende tredje periode, som blev vundet 26-9 – så gjorde det mindre, at spillet ikke gled i kampens sidste fjerdedel, som Svendborg vandt klart.

DeVaughn Akoon-Purcell spillede mindre godt søndag mod Stevnsgade, men det blev revancheret fra starten af opgøret i Svendborg, hvor han scorede 12 af Bears’ første 19 point – til føring 19-3! Herefter begyndte Svendborg at ramme deres trepointforsøg – i alt fem stk i første periode – her i blandt Stefan Bonneaus afsluttende i første periode, som Bears stadig vandt 33-21.

I anden periode kæmpede Rabbits sig tættere på, og dumme turnovers og endnu en afsluttende treer til Rabbits gjorde, at kaninerne øjnede et comeback. 54-47 til Bears ved pausen.

Tredje periode startede også lige, men ved 62-54 havde Bears fået nok. Et 18-2 run afgjorde kampen, hvor der stod 80-56 inden sidste periode. Rabbits havde imidlertid ikke opdaget, at kampen var afgjort, og startede sidste periode med et 12-2 run. Selvom det kneb gevaldigt med især angrebsspillet, lykkedes det Bears at få stoppet blødningen. Claus Magaard sænkede ganske vist en treer til 77-86, mens Thomas Lærke løb bolden i kurven to gange og Bears cruisede hjem med en sejr på 12 point.

DeVaughn Akoon-Purcell scorede 31 point (og 5 assists), mens Kristjan Kitsing scorede 17 point (+ 6 rebounds). Thomas Lærke scorede 14 point (+6 rebounds og 4 assists). Eric Palm fik meget spilletid og spillede en flot kamp med 9 point, 6 rebounds og 4 assists – og det faktum at Bears vandt 26 point i de knap 29 minutter han spillede.

Mest scorende for Svendborg var Stefan Bonneau (18 point) og Cameron Jones (16 point).

Bears spiller igen allerede torsdag, når turen går til Næstved – det er ugens tv-kamp på TV2 SPORT.

 

Kampens resultat:

85-97

Dato:

tirsdag 14. februar 2017

Tid:

19:00

Arena:

Svendborg Idrætscenter

Se statistikken

Foromtale: Svær udekamp på Fyn

Allerede to døgn efter sejren over Stevnsgade skal Bakken Bears i krig igen – turen går til Sydfyn, hvor Svendborg Rabbits venter. Kaninerne har tabt tre kampe i træk og efter et stort nederlag hjemme mod SISU, skal Rabbits have vendt skuden for igen at kæmpe med om tredjepladsen, der omvendt bestemt er indenfor rækkevidde, hvor der bliver sat en sejrsrække sammen.

Profiler er der nok af på Fyn: Antonio Porta er måske ligaens bedste spiller på sine gode dage, Stefan Bonneau har i Island vist sine evner som pointmaskine, Nana Harding er en solid big guy og holdets bedste rebounder, Cameron Jones er Fyns bedste scorer, Darious Moten og Amadou Zaki et par solide store drenge og Alexander Bak bidrager som scorer. Dertil kommer, at Rabbits har tilknyttet den danske landsholdsanfører Mathias Seilund, så det er bestemt et ganske bredt og kompetent spillermateriale head coach Arnar Gudjonsson råder over, når man også tager Axel Karason og Claus Magaard i betragtning.

Bears og Rabbits har mødt hinanden to gange tidligere i denne sæson. Det blev til hjemmesejr i Vejlby-Risskov Hallen den 23. oktober (101-86), mens Bears også vandt decembers opgør i Svendborg. Rabbits skød uhyrlige procenter (21% fra gulvet) og scorede blot 41 point, mens Bears fik klemt sig op på 75.

Bears har været ramt af skader og sygdom. John Williamson og Michel Diouf er ude i længere tid og heller ikke klar til kampen i Svendborg, mens Mike Gesell, Chris Christoffersen og Nicolai Iversen, der blev sparet i kampen mod Stevnsgade, er klar til at træde ind på trægulvet på Fyn.

Kampen i Kaninhulen er andet stop på en uge med fire kampe. Bears skal til Næstved torsdag, mens det søndag gælder en hjemmekamp mod SISU.

Der er tip off i Svendborg kl. 19.00.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by