2017-03-16

SEJR GIVER FØRSTEPLADS

Bakken Bears sikrede sig førstepladsen i grundspillet for 14. gang i klubbens historie efter en sejr på 113-70 over et Hørsholmhold, der sparede tre af holdets profiler. Første halvleg var relativt tæt, men i anden halvleg trådte Bears på speederen og nordsjællænderne kunne ikke følge med.

Bears startede fint og bragte sig foran 10-3, og Thomas Lærke havde scoret halvdelen af sit holds point. Selvom bjørnene senere bragte sig foran 18-11, men det forhindrede ikke Hørsholm i at spille til og senere bringe sig foran 21-20. Bears førte 24-21 efter første periode.

I anden periode startede Bears med at bringe sig foran 33-23, men alligevel kunne holdet ikke trække afgørende fra. Bjørnene førte 48-39 ved halvlegspausen. Thomas Lærke mest scorende med 12 point, mens Hørsholms bedste spiller var Andreas Meilby, der ligeledes havde scoret 12 ved halvlegspausen.

I tredje periode var Bears også lidt nølende ud af starthullerne. Fem point af Mikael Vincents bidrog til at Bears ikke øgede føringen til mere end de ni point holdet førte med ved halvlegspausen midt i perioden hvor stillingen var 61-52. Så steppede Bears op forsvarsmæssigt og det blev starten på et 23-0 run, der i øvrigt var en del af et 32-2 run og så var kampen afgjort! Bears vandt 113-70 i en kamp, hvor otte spillere scorede mindst 9 point.

Med sejren holdt Bears fat i førstepladsen uagtet at Horsens IC slog SISU stort. Dermed møder Bears Stevnsgade i kvartfinalerne, mens HIC møder Randers Cimbria. I de øvrige kvartfinaler spiller Hørsholm som ligaens nummer tre imod SISU, mens Næstved får hjemmebanefordel mod Svendborg.

Mest scorende for Bears var Thomas Lærke 20 point, mens Adama Darboe scorede 14 point og tog 9 rebounds. Andreas Meilby scorede 26 point for 79ers.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE