thomas_laerke-w420

Games | 2017-03-16

Hørsholm 79ers vs. Bakken Bears

SEJR GIVER FØRSTEPLADS

Bakken Bears sikrede sig førstepladsen i grundspillet for 14. gang i klubbens historie efter en sejr på 113-70 over et Hørsholmhold, der sparede tre af holdets profiler. Første halvleg var relativt tæt, men i anden halvleg trådte Bears på speederen og nordsjællænderne kunne ikke følge med.

Bears startede fint og bragte sig foran 10-3, og Thomas Lærke havde scoret halvdelen af sit holds point. Selvom bjørnene senere bragte sig foran 18-11, men det forhindrede ikke Hørsholm i at spille til og senere bringe sig foran 21-20. Bears førte 24-21 efter første periode.

I anden periode startede Bears med at bringe sig foran 33-23, men alligevel kunne holdet ikke trække afgørende fra. Bjørnene førte 48-39 ved halvlegspausen. Thomas Lærke mest scorende med 12 point, mens Hørsholms bedste spiller var Andreas Meilby, der ligeledes havde scoret 12 ved halvlegspausen.

I tredje periode var Bears også lidt nølende ud af starthullerne. Fem point af Mikael Vincents bidrog til at Bears ikke øgede føringen til mere end de ni point holdet førte med ved halvlegspausen midt i perioden hvor stillingen var 61-52. Så steppede Bears op forsvarsmæssigt og det blev starten på et 23-0 run, der i øvrigt var en del af et 32-2 run og så var kampen afgjort! Bears vandt 113-70 i en kamp, hvor otte spillere scorede mindst 9 point.

Med sejren holdt Bears fat i førstepladsen uagtet at Horsens IC slog SISU stort. Dermed møder Bears Stevnsgade i kvartfinalerne, mens HIC møder Randers Cimbria. I de øvrige kvartfinaler spiller Hørsholm som ligaens nummer tre imod SISU, mens Næstved får hjemmebanefordel mod Svendborg.

Mest scorende for Bears var Thomas Lærke 20 point, mens Adama Darboe scorede 14 point og tog 9 rebounds. Andreas Meilby scorede 26 point for 79ers.

 

Kampens resultat:

70-113

Dato:

torsdag 16. marts 2017

Tid:

18:30

Arena:

Hørsholmhallen

Se statistikken

FOROMTALE: SIDSTE RUNDE AFGØR FØRSTEPLADSEN

Bakken Bears spiller torsdag grundspillets sidste kamp, når holdet tager sæsonens længste tur – kampen i Hørsholmhallen, hvor ligaens nummer tre tager imod. Hørsholm 79ers har virkelig imponeret og med 15 sejre, er holdet sikre på at slutte på tredjepladsen, fire point foran ligaens nummer 4.

Profilerne i Hørsholm er de to danske guards Frederik Hougaard Nielsen og Mikael Vincents, de to amerikanere Jyles Smith og Marvin Dominique samt det lovende danske talent Asbjørn Midtgaard.

Hørsholm har ligaens på papiret bedste forsvar. Nordsjællænderne har lukket 75,7 point pr. kamp, mens Bears som næstbedst er på 78,1 point pr. kamp. Hørsholm har omvendt blot syvende bedste angreb med 76,5 scorede point pr. kamp – her er Bears nummer et med 95,2 point pr. kamp.

Hvor Hørsholm ikke har noget at spille for, skal Bears vinde for at sikre sig ligaens førsteplads og dermed det bedste udgangspunkt inden slutspillet starter. Hvis bjørnene skulle tabe i Hørsholm, er vejen banet for Horsens IC. Det kræver således et HIC-nederlag på udebane imod SISU, hvis Bears alligevel skal slutte øverst.

Bears gav i mandagens sejr over Næstved comeback til Michel Diouf efter 2½ måneds skulderskadespause, men han blev afløst af Keane Thomann på skadeslisten. Thomann forventes dog tilbage til torsdagens tur til Hørsholm. Såfremt det lykkes, er det udelukkende John Williamson, der ikke er kampdygtig. Williamson arbejder stadig på at komme tilbage fra en ankelskade.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by