thomas_laerke-w420

Games | 2017-03-27

Bakken Bears vs. Stevnsgade SuperMen

BEARS SIKKERT TIL SEMIFINALERNE

Bakken Bears og Stevnsgade mødtes til deres 100. indbyrdes opgør og hvis der er noget, der har præget de indbyrdes opgør gennem tiden, så er det at der har været mange blowouts – begge veje. I disse år er Bears oven på og Stevnsgade fik et stort nederlag med hjem samtidig med at Bears blev klar til DM-semifinalerne for 21. sæson i træk.

Det lignede ellers ikke nogen stor sejr i første periode. Bears førte kun med 26-20 i en periode, hvor intensiteten ikke var på niveau med de øvrige kvartfinalekampes. Der blev delvist samlet op i kampens anden fjerdedel uden det talstærke publikum blev forkælet med alt for mange lækkerier. Bears førte 50-31 ved pausen.

I tredje periode fortsatte mønsteret med et Bearshold i teten og et Stevnsgadehold, der kæmpede fint, men ikke havde ressourcerne til at hente ind på Bears. I slutningen af perioden fik Bears dog sat lidt tempo på spillet anført bl.a af en velskydende Keane Thomann, der scorede ni point i perioden. Bears førte 83-50 inden de sidste ti minutter.

I fjerde periode fik bjørnene sat lidt fart på og holdet skruede op for lækkerierne. Et alley-oop dunk af DeVaughn Akoon-Purcell og en assist med ryggen til fra Eric Palm til et dunk af Kristjan Kitsing var nogle af højdepunkterne i hvad der endte med at blive en Bears-opvisning og sejr på 114-65.

Mest scorende for Stevnsgade var Jesper Sandager (17 p) og Filip Rajovic (15 p). Rasmus Espersen spillede en fin kamp med 11 point og 7 rebounds. For Bears scorede Eric Palm 18 p. Michel Diouf scorede 15 point og tog 11 rebounds, mens Devaughn Akoon-Purcell scorede 14 point og tog 10 rebounds. Alle 12 Bearsspillere scorede.

Stevnsgades sæson er slut, mens Bears fortsætter med DM-semifinalerne om ti dage, når Svendborg kommer på besøg. Første kamp spilles torsdag den 6. april. Svendborg vandt lidt overraskende 3-0 i deres kvartfinaleserie mod Næstved.

Kampens resultat:

114-65

Dato:

mandag 27. marts 2017

Tid:

18:30

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

Se statistikken

FOROMTALE: FØRSTE MATCHBOLD MANDAG

Efter sejre på 57 og 46 overskydende point, er der vist ingen tvivl om favoritværdigheden i den tredje DM-kvartfinale. Bears kan kvalificere sig til semifinalerne med en sejr i mandagens kamp tre, og der er vist ingen tvivl om at det er ambitionen.

Stevnsgade har ikke haft topscorer David Champagnie med i de to første kvartfinalekampe, og det er tvivlsom om han kommer med i kamp tre. I hans fravær har Jesper Sandager og Filip Rajovic lyst op, godt suppleret af Jonel Palou. Som rollespillere har Nicolas Christensen og Jens Erik Nielsen spillet mange minutter.

Head coach Ricky Kristensen har haft en svær sæson med Stevnsgade SuperMen, men man må alligevel hæfte sig ved sejre over Randers Cimbria og Svendborg Rabbits. SuperMen har i denne sæson fået sorteret ud i truppen, så der er et fundament at arbejde videre med i næste sæson.

Hos Bears er Michel Diouf og John Williamson på vej tilbage fra skader, og de har fået værdifulde minutter i kvartfinalekampene. Eric Palm sad ude i fredagens kamp to, men forventes tilbage til mandagskampen.

Bears’ Morten Sahlertz vil inden kampen blive hyldet for sin kamp nummer 350 for Bakken Bears.

Hvis Bears kvalificerer sig til DM-semifinalerne, er det 21. sæson i træk bjørnene når blandt de fire bedste hold i Danmark. De foregående 20 gange er det blevet til 19 DM-finaler og en bronzemedalje.

Vinderen af kvartfinaleserien mellem Bears og Stevnsgade møder vinderen af kvartfinalerne mellem Næstved (grundspillets nummer 4 samt pokalvinder) og Svendborg (nummer 5 i grundspillet). Her fører fynboerne lidt overraskende med 2-0 inden mandagens kamp tre.

Køb dine billetter her

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by