thomas_laerke-w420

Games | 2017-11-19

Bakken Bears vs. Randers Cimbria

BEARS VINDER ANGREBSKAMP

Bakken Bears vandt 100-93 over Randers Cimbria i en kamp, hvor forsvaret bestemt ikke var i fokus. Det var således anden kamp i træk hvor Bears vandt selvom modstanderne scorede over 90 point.

Bakken Bears var snævert foran i den første halvdel af første periode og anført af Tony Bishop og Darko Jukic gik bjørnene på et 7-0 run til føring 25-16. Udeholdet svarede dog igen med fem ubesvarede point og Bearsføringen var således på 27-24 efter 10 minutter. Jerrel Williams var Cimbrias bedste mand med 8 point i første periode.

I anden periode startede Bears bedst, og kampen syntes afgjort af et 14-0 run til Bears og føring 45-29, men efter et par Randers-timeouts fik de momentum og et 11-0 run. Bears fik dog momentum på sin side med et 11-0 run som afslutning på perioden. 56-40 ved halvlegspausen. Randers fik i anden periode diskvalificeret Charlie Burgess, der i første periode fik en usportslig angrebsfejl og i anden periode en teknisk fejl.

At anfører Burgess sad ude medførte dog ikke at Randers lagde sig ned. Efter de to hold udvekslede scoringer i den første halvdel af tredje periode sluttede udeholdet godt af. Igen var Jerrel Williams rigtig vigtig for Randers, men også Chris Nielsen havde mange fine scoringer. Bears med en velspillende Chris Christoffersen på banen førte dog 74-66 inden sidste periode.

I tredje periode havde Bears svært ved at stoppe Kyndahl Hill og hans syv point, suppleret af fire af Deuce Bello skabte for alvor spænding. Bears førte kun 78-77 med i godt fem minutter tilbage af kampen. Men så var det som om Bears fik strammet op og velspillende Jaye Crockett og Morten Sahlertz, suppleret af topscorer DeVaughn Akoon-Purcell sikrede et 9-0 run og det kom Cimbria ikke tilbage fra. Bears fik ikke steppet op i forsvaret, men fastholdt evnen til at score og Akoon-Purcell satte kampens sidste to point fra straffelinjen.

Akoon-Purcell scorede 25 point, som han supplerede med 6 rebounds og 5 assists. Morten Sahlertz scorede 13 point, mens Jaye Crockett scorede 12 point, heraf ti i fjerde periode. Crockett supplerede med 8 rebounds.

For Cimbria scorede Kyndahl Hill 26 point, suppleret med 8 rebounds, mens Jerell Williams scorede 25 point. Chris Nielsen scorede 20 point.

 

Kampens resultat:

100-93

Dato:

søndag 19. november 2017

Tid:

14:00

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

Se statistikken

FOROMTALE: IGEN BASKETLIGA PÅ MENUEN

Bakken Bears er kommet langt bagud i Basketligaen, da holdet kun har spillet tre kampe i de første to måneder af turneringen. Bl.a klubbens deltagelse i FIBA Europe Cup har medført udskydelse af en række kampe, men nu er det slut. Bears møder Randers Cimbria søndag og bortset fra det forestående landsholdsvindue spiller Bakken Bears i den kommende måneds tid i samme tempo som de øvrige hold i ligaen.

Bears kommer fra en succes onsdag aften i Lissabon, da de portugisiske mestre, Benfica, blev slået 108-95, og skal omsætte fokus til at være på Basketligaen og Randers Cimbria. Randrusianerne har omvendt haft ni dages pause siden holdet vandt over Wolfpack – Cimbrias tredje sejr i seks kampe.

Randers Cimbria har et hold, som kan slå alle. De var meget tæt på at slå Horsens IC, og de gav også Bears udfordringer i den indbyrdes kamp i pokalturneringen. Randrusianerne har en atletisk Superman i Deuce Bello, et par rigtig erfarne og kompetente guards i Chris Nielsen og Charlie Burgess samt to dygtige større forwards i Jerrel Williams og Kyndahl Hill. Samtidig er der gode spillere klar til at hoppe ind og bidrage – Simon Bjørnebo, Marinus Mouboe og Casper Stage skal nævnes her.

Bears og Cimbria har mødt hinanden en gang tidligere i denne sæson. Bakken Bears vandt 100-84 i pokalturneringens 1/8-finaler over Randers efter en kamp, der var noget mere lige end cifrene fortæller.

Bears-anfører Nicolai Iversen spiller søndag sin kamp nummer 400 for Bakken Bears, hvilket er ganske imponerende, når man tager Iversens øvrige CV i betragtning.

Søndag står der velgørenhed på menuen, når Børnenes Kontor betænkes med – forhåbentlig – rigtig mange bamser, der skal gives videre som en del af julepakkerne til børn og familier, der ikke selv kan købe sig til en god jul. Bamserne kastes på banen, når Bears rammer holdets første trepointscoring.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by