thomas_laerke-w420

Games | 2017-12-30

Bakken Bears vs. Svendborg Rabbits

SIKKER SEJR OVER RABBITS

Bakken Bears fik revanche efter nederlaget mod Næstved, da det blev til en overbevisende sejr på 96-69 over Svendborg Rabbits. Efter en lige første periode fik Bears slået hul, og bjørnene fik hevet sejren hjem efter en kamp, hvor ingen af hjemmeholdets spillere var på banen mere end 25 minutter.

I første periode var Jaye Crockett bedste mand for hjemmeholdet og han fik taget nogle gode rebounds og samtidig scoret syv point. For Rabbits scorede Terrel Harris seks point i en periode, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt førte med mere end fire point. Det blev der til gengæld ændret på i anden periode. Efter Rabbits scorede de første to point, gik Bears på et 14-2 run, og fik dermed en føring på ti point. Michel Diouf, der stillede op efter nogle dage med sygdom, fik godt fire minutter på banen og nåede her at score seks point, og Bears nåede foran med hele 18 point inden Sebastian Åris sluttede anden periode på imponerende vis med en scoring fra et sted bag kurven.

Tredje periode startede Darko Jukic og Tony Bishop med at score inden der i resten af perioden nærmest blot blev udvekslet scoringer. I fjerde periode justerede Bears i forsvaret, og det kunne Svendborg slet ikke løse. Bakken Bears scorede 18 ubesvarede point (i alt et 20-0 run inkl. de sidste to point i fjerde periode) og var kampen ikke afgjort inden, blev den det her med føring på 90-52. Rabbits svarede igen med tre treere i træk, heraf to af Claus Magaard. Resten af kampen blev en rodet affære uden det store drama og Terrel Harris sluttede med fire ubesvarede point.

Harris blev topscorer med 18 point, mens Nana Harding scorede 17 og supplerede med 14 rebounds. For Bears scorede Jaye Crockett 19 point, og han tog også ni rebounds. Tilbagevendte Thomas Lærke tilføjede 14 point.

Med sejren rykkede Bears op på fjerdepladsen i Basketligaen med seks sejre i otte opgør, mens Rabbits blev på sjettepladsen med fem sejre i 12 forsøg. Næste opgave for de to hold er for Bears’ vedkommende onsdagens hjemmekamp mod Wolfpack, mens Rabbits torsdag spiller ude mod Randers.

 

Kampens resultat:

96-69

Dato:

lørdag 30. december 2017

Tid:

14:00

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

Se statistikken

FOROMTALE: NYTÅRSKAMP MOD RABBITS

Efter torsdagens nederlag i Næstved, skal Bears op på hesten igen lørdag, når der lørdag står på den anden ligakamp på bare tre dage på programmet. Svendborg Rabbits kommer på besøg i Vejlby-Risskov Hallen, og fynboerne skal forsøge at følge op deres onsdagssejr over Stevnsgade. Rabbits kan med en sejr overhale Bakken Bears og indtage fjerdepladsen i tabellen.

De to hold har mødt hinanden en gang tidligere i denne sæson. Sidst i november vandt Bakken Bears på Fyn 86-74 efter en kamp, hvor Bears spillede rigtig godt i anden og tredje periode, og selv om Bears tabte fjerde periode stort, gjorde det mindre.

Rabbits hentede inden denne sæson tre dygtige danskere spillere: Sebastian Åris og Mikkel Plannthin, der begge har fortid hos Bears, samt Jacob Enevold. Sidstnævnte er for tiden skadet og forventes ikke klar lørdag. Ud over de tre spillere har meget været bygget op rundt om de to amerikanere Michael Moore og Terrel Harris samt camerounske Harding Nana, der er kommet fra bænken, og har bidraget med flot produktion.

Den på grund af skader til tider manglende bredde har Rabbitsledelsen taget hånd om, og i julepausen er der hentet to spillere ind. Italienske Simone Lucarelli debuterede mod Stevnsgade, mens Demonte Flannigan endnu ikke har fået spilletilladelse.

Bears skal efter nederlaget mod Næstved have vendt skuden hurtigst muligt og dermed få taget et godt afsæt inden der i starten af januar venter to ligakampe mod Wolfpack – det hold Bears også møder i pokalfinalen.

Bjørnene måtte mod Næstved undvære Tony Bishop, Morten Sahlertz og Chris Christoffersen, men ingen af de tre kan i skrivende stund udelukkes fra at deltage i kampen mod Svendborg.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by