2017-12-30

SIKKER SEJR OVER RABBITS

Bakken Bears fik revanche efter nederlaget mod Næstved, da det blev til en overbevisende sejr på 96-69 over Svendborg Rabbits. Efter en lige første periode fik Bears slået hul, og bjørnene fik hevet sejren hjem efter en kamp, hvor ingen af hjemmeholdets spillere var på banen mere end 25 minutter.

I første periode var Jaye Crockett bedste mand for hjemmeholdet og han fik taget nogle gode rebounds og samtidig scoret syv point. For Rabbits scorede Terrel Harris seks point i en periode, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt førte med mere end fire point. Det blev der til gengæld ændret på i anden periode. Efter Rabbits scorede de første to point, gik Bears på et 14-2 run, og fik dermed en føring på ti point. Michel Diouf, der stillede op efter nogle dage med sygdom, fik godt fire minutter på banen og nåede her at score seks point, og Bears nåede foran med hele 18 point inden Sebastian Åris sluttede anden periode på imponerende vis med en scoring fra et sted bag kurven.

Tredje periode startede Darko Jukic og Tony Bishop med at score inden der i resten af perioden nærmest blot blev udvekslet scoringer. I fjerde periode justerede Bears i forsvaret, og det kunne Svendborg slet ikke løse. Bakken Bears scorede 18 ubesvarede point (i alt et 20-0 run inkl. de sidste to point i fjerde periode) og var kampen ikke afgjort inden, blev den det her med føring på 90-52. Rabbits svarede igen med tre treere i træk, heraf to af Claus Magaard. Resten af kampen blev en rodet affære uden det store drama og Terrel Harris sluttede med fire ubesvarede point.

Harris blev topscorer med 18 point, mens Nana Harding scorede 17 og supplerede med 14 rebounds. For Bears scorede Jaye Crockett 19 point, og han tog også ni rebounds. Tilbagevendte Thomas Lærke tilføjede 14 point.

Med sejren rykkede Bears op på fjerdepladsen i Basketligaen med seks sejre i otte opgør, mens Rabbits blev på sjettepladsen med fem sejre i 12 forsøg. Næste opgave for de to hold er for Bears’ vedkommende onsdagens hjemmekamp mod Wolfpack, mens Rabbits torsdag spiller ude mod Randers.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE