thomas_laerke-w420

Games | 2018-01-21

Bakken Bears vs. Horsens IC

BEARS AFKLAPSET MOD HIC

Det blev en afklapsning af hjemmeholdet, da Bakken Bears søndag tog imod Horsens IC. Topholdet fra Horsens vandt 87-72 over et Bakken Bears-hold, der manglede tre skadede spillere, og ud over det leverede en kamp noget under vanligt niveau. HIC spillede en fin kamp og skød flotte procenter, og udeholdet afgjorde kampen i tredje periode.

Bakken Bears, der manglede Jukic, Crockett og Bishop, startede fint og med Michel Diouf som driver fik hjemmeholdet hurtigt en føring på 6-2. Herefter tog HIC fuldstændigt over og gik på et 14-2 run. Kevin Larsen, der startede på bænken scorede seks point i det run, og han viste sig som en kandidat til titlen som ligaens mest værdifulde spiller. HIC var foran 21-13 efter første periode.

I anden periode var HIC flere gange foran med mere end 10 point. Vedran Borovcanin scorede 10 point, mens DeVaughn Akoon-Purcell scorede ti point i perioden. Bears får skåret HIC-føringen til 36-43 ved pausen.

I tredje periode scorede DeVaughn Akoon-Purcell hjemmeholdets første ni point, og Bears får skåret HIC-føringen til 43-45 og senere 45-49. HIC ramte herefter seks treere i periodens sidste fem minutter – en af Lawrence Alexander, to af Vedran Borovcanin og tre af Kevin Larsen. HIC førte 70-47 efter tredje periode.

I fjerde periode blev der udvekslet scoringen inden Bears sluttede kampen med at gå på et 12-2 run. Horsens IC vandt sikkert 87-72.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell (21 point), mens Adama Darboe scorede 13 point. For HIC scorede Kevin Larsen og Vedran Borovcanin hver 21 point, mens Lawrence Alexander scorede 15 point. Kevin Larsen supplerede sine 21 point med 8 rebounds og 7 assists.

Begge hold spiller igen onsdag. Næste kamp for Bears er FIBA Europe Cup-kampen mod Tsmoki Minsk, mens HIC spiller på udebane imod Hørsholm.

 

Kampens resultat:

72-87

Dato:

søndag 21. januar 2018

Tid:

14:00

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

Se statistikken

FOROMTALE: TOPKAMP SØNDAG

Det er Danmarks to bedste hold, der søndag mødes i Vejlby-Risskov Hallen – og det også selvom hjemmeholdet blot er placeret på fjerdepladsen i Basketligaen. Bears har spillet tre og fire kampe færre end de to hold, der ligger lige over i tabellen – som er Hørsholm og Næstved, der ligesom Bears har ni sejre – og man kan derfor med en vis rimelighed sige, at resultaterne i Basketligaen indtil videre indikerer, at Bears bør kunne stryge forbi de to hold.

Derimod har topholdet Horsens IC haft en helt suveræn sæson med kun et nederlag i 14 kampe, og HIC er placeret langt foran de øvrige hold. Horsens IC har faktisk været så overlegne, at man kan tale om at grundspillet vil nærme sig sin afgørelse, hvis holdet vinder søndagens kamp. I så fald vil ingen af de syv øvrige hold i ligaen selv kunne afgøre, at de slutter øverst, når grundspillet afsluttes midt i marts.

Optakten til søndagens kamp er vidt forskellig for de to hold. For Bakken Bears ligger kampen lige efter en fantastisk kamp mod Szolnoki Olaj, mens der på onsdag følger endnu en hjemmekamp i FIBA Europe Cup, når Tsmoki Minsk gæster Aarhus. Horsens IC spillede senest den 5. januar og har således haft 15 dage til at forberede sig.

Som om det ikke er nok, har Horsens IC to debutanter til topkampen – og det er endda to nye amerikanske profiler, der er hentet ind. Derrick Wilson, der i sidste sæson spillede i SISU, er hentet ind som styrmand, mens den store, stærke Shannon Hale, der kommer efter en halvsæson i den bedste liga i Grækenland, virker til at kunne blive en stor profil i Basketligaen.

Det er sæsonens tredje opgør mellem de to hold – og det tredje, der afvikles i Vejlby-Risskov Hallen. Bears vandt i starten af oktober med 81-78 i den første Basketligakamp, mens det blev en mere klar sejr til hjemmeholdet, da holdene midt i december mødtes i pokalturneringen, hvor Bears vandt 82-58.

Kampen mellem Bakken Bears og HIC-holdet med det nye look tippes i gang søndag kl. 14.00 i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by