thomas_laerke-w420

Games | 2018-02-16

Stevnsgade SuperMen vs. Bakken Bears

BEARS VINDER SIKKERT PÅ NØRREBRO

Bakken Bears fik en sejr over Stevnsgade i fredagens udekamp i Nørrebrohallen. Bears satte sig på kampen i første quarter, som blev vundet med 34-17. Bears vandt kampen 103-78 og rykkede dermed op på andenpladsen i Basketligaen med 12 sejre i 15 kampe.

Der var i store perioder forskel på niveauet på et af ligaens tophold og Stevnsgade, der ligger på ottendepladsen, uagtet at Nørrebroholdet har vundet to af de seneste tre kampe. Bears vandt de første tre perioder inden Stevnsgade vandt sidste quarter med 29-22.

Forskellen var også markant i statistikkerne. Bears skød hhv 51% på field goals, hvor Stevnsgade skød 37. Bears tog også 20 rebounds flere end hjemmeholdet (53-33) og fire turnovers færre.

Ingen af de 11 Bearsspillere spillede flere end 23 minutter, mens alle var på banen i mindst 13 minutter. Flest minutter fik Tony Bishop, der også blev topscorer med 22 point. Adama Darboe scorede 15 point, alle i første halvleg. Unge Marius Sørensen fik sine første ligaminutter i denne sæson og scorede 10 point. For Stevnsgade scorede Filip Rajovic 19 point, mens Mike Flowers scorede 12 og Mathias Seilund 11.

Bears spiller igen lørdag kl. 14.00 – 17 timer efter afslutningen på kampen på Nørrebro – når Randers Cimbria gæster Aarhus. Søndag er det så Hørsholm, der besøger Aarhus inden der venter en kort landsholdspause.

 

Kampens resultat:

78-103

Dato:

fredag 16. februar 2018

Tid:

19:00

Arena:

Nørrebrohallen

Se statistikken

FOROMTALE: BEARS MOD SELVTILLIDSFYLDT MODSTANDER

Efter en rigtig fin sejr over Horsens IC i onsdagens topopgør, gælder det fredag en tur til Nørrebro, hvor Stevnsgade er værter i Basketligaopgøret. For Bears er det kamp to i en serie med fire kampe på fem dage.

Stevnsgade ligger sidst i Basketligaen med to sejre i 16 kampe, men det noteres, at hovedstadsholdets har fået de to ’wins’ i de seneste tre opgør. Det er blevet til gevinster mod Wolfpack og ude mod Svendborg, og selvom holdets seneste kamp mod Næstved blev tabt, så er det et Stevnsgadehold, der er bedre spillende og med mere selvtillid end tidligere på sæsonen.

Stevnsgade har fået den tidligere landsholdsguard Mike Flowers tilbage fra skader, og det har betydet en stor forskel. I sejren over Wolfpack havde han 17 point og 17 rebounds! I Filip Rajovic har Stevnsgade en stabil scorer, der er udtaget til det dansk basketballlandshold, der møder Albanien den 22. februar. Rajovic er nummer fem på Basketligaens topscorerliste (18,8 point pr kamp) – på samme liste er holdkammeraten Mathias Seilund nummer 10 (16,8). Flowers er i øvrigt trods sin beskedne højde på 194 cm den spiller med tredjeflest rebounds i ligaen (7,8 rebounds pr kamp).

Det noteres i øvrigt at den tidligere Skovbakken- og EBAA-spiller, Frederic Filsoof har startet stort set alle kampene for Stevnsgade og han har kvitteret ved at levere karrierens hidtil bedste sæson.

Bears og Stevnsgade har mødt hinanden en gang tidligere i denne sæson. Bears vandt det første opgør – også i Nørrebrohallen – med 100-90 efter kun at have ført med et enkelt point midt i fjerde periode.

Bears må i weekendens kampe undvære Thomas Lærke og Morten Sahlertz, der begge er skadede.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by